Messi arjantini tek başına taşıyor vallahi. Gölüm mutlu sona ulaşmasından yana. Eksik kalan son parçayı tamamlayacak.
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hayırlı akşamlar herkese. Bu güne kadarki duruma bakacak olursak doğu illerini geçtim, dağlara bile doğru düzgün kar yağmaması normal bir durum mu, tarihte örnekleri var mı hiç ?
-
İyi günler
. Gfs uzak bi tarihe de olsa ciddi sistem emaresi göstermiş. Bakalım ilerleyen günlerde nasıl değişecek.The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
25 Ekim'de gerçekleşecek. Tutulma, Türkiye saati ile 12.40 ile 15.05 arasında yaşanacak; Güneş'in yaklaşık yüzde 50'si, Ay tarafından örtülecek
Hayatımdaki ilk tutulma olayını yaşayacağım sanırım
-
Hayırlı geceler

-
Hava 13 derece. Yağmur da yok. Bolu'nun nasıl bir iklimi var anlamış değilim daha 2 gün önce 30 dereceydi
-
Haftaya batı karadeniz ortalama 25-50kg şiddetli yağış
Orta ve Doğu karadeniz ortalama 75-200kg çok şiddetli yağış gözüküyor haftasonu daha net yağış tahmini yapılır.
Bölgenin kıyıları için mi yoksa tamamı için mi
-
Hayırlı akşamlar

Direkt kış geldi.
-
Ali Koç:
"İçinde bulunduğumuz ekonomik ortamda bu sezonun sonunu getirmemiz mümkün görünmüyor. Büyük, küçük kulüp hiç tartışmıyorum. Nefesimiz, önümüzdeki aylarda kesilecek."
E bu direkt iflas açıklaması. Ben pek anlamadım açıkçası.
-
Jesus'un gözüne uyku girmiyodur şu an. Lucescu'dan intikam almak için her şeyi yapacaktır. Kendisi sabah akşam, her maçtan sonra oyuncularımız savaş mağduru, konsantrasyonları düşük diyip duruyor. En son fenerbehçe maçında tribünlere karşı kievlilerin hareketlerine bakacak olursak pek öyle bir şey görünmüyordu ama bakıp göreceğiz.
-
Bizim tarafa da yöneldi ama teğet geçermi bilemiyorum geçende böyle bir radar vardı hafif yağışla geçti kütleler güç kaybederek geliyor nedense
Ermiezse çok fazla yağış yapar 10 dk da göl oldu her taraf
-
Bolu'yu kırmızı kütle vuruyor inanılmaz bir hava var dışarıda
-
Sinop tarafına koşa koşa gidiyor Sinop dikkat etsin
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ben ilk kez pembe bir kütle görüyorum. Mümkünse dağlara falan vursun yerleşim alanlarına vurmasın.
-
Bolu'da yağış yok %70 nem var
-
Allahım saat 8 olmuş üstüne bi de yağmur yağmış Bolu gibi memlekette bu saatte bu sıcak ne