Ankara bozkırları temmuz'un ortasında yeşil durumda
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Temmuz ayındaki havaya bak
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Dışarıda çok fena sağanak yağış var göz gözü görmüyor. Pencereler ve cam balkonun içieriye su aldığı 3. Yağmur oldu bu sene. Hiç bukadar aşırı yağışlar görmemiştim geçen sene.
-
Aşırı bi yağış olmadı çok şükür. Hatta 1 saat falan yağdı sonra çiselemeye kadar düştü.
-
Bolu'da yarım saattir çok kuvvetli sağanak yağış var. Giderek artıyor yağışın kuvveti
-
üniversite sınavına giren sınavdaşlarıma geçmiş olsun diliyorum. Umarım en iyi sonucu alır ve istediğiniz üniversiteye girersiniz.
-
bugun nisan i andiriyor hafif serin kapali bir hava var bursada.
selamlar....
Selamlar. Bugün bolu'da da düne nazaran bayağı serin bir hava var. Rüzgar kuvetli.
-
Karabük mayıs ayında 28-30 derecelere kadar çıkmasına rağmen bu bile mevsim normallerinin altında bırakmış. Acaba mevsim normali kaç derece
-
inanılmaz bir sağanak, dolu ve fırtına var dışarıda 20 dakikadır aralıksız devam ediyor evin içi bile su aldı hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştım burda. Cam balkon göl gibi oldu
-
Bolu'da dün akşam saat 8'den gece 1'e kadar gökgürültülü fırtına vardı. Tek sıkıntı ise bu 5 saat içinde sadece 10 dakika yağmur çiseledi.
-
Herkese hayırlı günler
. Bayağı olmuş girmeyeli -
Hayırlı günler

-
Hayırlı akşamlar. Dün saat 6 civarı 22 dereceydi, bugünse 3 derece. En son ne zaman böyle bir sıcaklık farkı oluşmuştu hatırlamıyorum.
-
Şu an kuvvetli fırtına ve gök gürültülü yağmur var