mustafa28 şu an sahada olan kar maçın 2. Yarısında yağan kar mı
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bolulu kardeşim bile kara doyamamış hala demekki bizde doymamakta haklıyız 😂
Bağımlılık gibi birşey bu. Bir kez yağdı mı daha fazlasını istiyorsun
. Ama şaka bir yana, Allah'a çok şükür ocak ayında istemediğim kadar kar aldım. 15 güne yakın yerden kalkmadı. -
Güneş açmıyor fakat yağış durduğu zaman ufak erimeler var yalnız şuan -1 dereceyiz beklenenden soğuk gidiyoruz gibi geldi bana
Burda arada bir güneş açıyor,kar yağmasına ve hava -3 civarı olmasına rağmen kar tutmuyor.1 cm kar var sadece. İlginç.
-
Yağış hafifledi 1-2 saattir bekliyoruz
Sizde güneş açtı mı ? Bir de açtıysa güneş vurunca karda erime oluyor mu ?
-
sahilden 50 km kadar etkisi fazla olacak sonrası mesafe arttıkça azalır
Bolu'nun merkezi etkilenir o zaman. Teşekkür ederim cevabınız için :olumlu:
-
THE_AZOR fotoğrafını attığın yağışlardan batı karadenizin iç kesimleri de etkilenecek mi acaba yoksa kıyı kesimlerle mi sınırlı kalacak ? Bu aralar hocalarımız meşguller sanırım sorulara pek fazla cevap alamıyorum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 5 dakikada yıkıldı ortalık. Azcık uzun süreydi şaşardım zaten
-
Tatil yapmama ve çalışanlara izin vermemelerinden bahsediyorum tabiki "kendilerine güvenmeleri" derken
-
Semih Ö. sizin belediye kendine fazla güvenmiş sanırım. En son bolu belediyesi'de ocak ayında yağan karda kendine çok güvenmişti. En sonunda pes ettiler, hiçbir şey yapmayıp, önlem almayarak sadece kar yağışının durmasını beklediler. Üstüne üstlük kar durduktan sonra yoldaki kar ve buzları da temizlemeyerek tüy diktiler.
-
Vortex akşam
Bolu etkilenir mi acaba yoksa kıyılar mı sadece
-
Şu yarım saattir yağan karın tutmaması tam bir akıl tutulması. Aradan güneş vuruyor diye, kar yağışının -3 derecede tutmamasını anlamıyorum. İlla -20 derece falan mı olması gerek ?
-
Bölge sorumluları cevaplarsa daha iyi olur ama kuzey kesimleri daha şanslı
Teşekkür ederim. Daha önce de sormuştum fakat bi cevap alamadığım için sana tekrardan sordum.
-
Batı Karadeniz rekora gidebilir yeniden
Reis bu yazdığın sanırım kıyı kesimler için yanlış anlamadıysam. Peki Bolu'nun durumu ne olur acaba? Yoğun kar yağışları olur mu yoksa bi kaç cm ile mi yetiniriz
-
Önümüzdeki sistemde Bolu'nun durumu kar bakımından ne olacak acaba, hocalarımdan biri görürse cevap verebilir mi ?
-
Gün batımında güneş vururken yağan kar