Lapa lapa kar var. 4-5 cm civarı kalınlık var ve artıyor. Yüksekler en az 10 cm olmuştur.
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Soğuma birkaç saat erkenden kar seviyesine indi. Bu da demek oluyor ki siklon'un getirdiği tüm yağış kar olarak düşecek bolu adına
-
Bolu da kar yağışı başladı
-
Yaklaşık 70 dakika 10 kişi oynayan, fakat oynadığı oyunla sanki hiç 10 kişi kalmamış gibi mücadele eden, skoru 1-1 e getiren fenerbahçe'yi kutlarım. Trabzonspor'u da mücadelesinden dolayı kutlarım. Çok güzel bir maç oldu.
-
Yarın batı karadenizde deniz etkili yağışlar mı olacak acaba ?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bolu yine sürprizini yaptı. Şubatı boş geçmedi.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bolu merkez. Kar değil kartopu yağıyor dışarıda
-
Şu an kar değil kartopu yağıyor
-
Bolu'da kar başladı
-
Cuma gecesi kar yağarken, şu an ise 16 derece
-
Neyse çok önemli değil 5 dakika sürdü

-
Bolu'da lapa lapa kar var. Etraf beyazlamaya başladı.
-
Bunu sene başında yap hiç sorun olmayacak. Belli bir sistem ve program oturttuktan sonra neden yapıyorsun ki? Kendi sistemini geç. Öğrencilerin sistemi bozuldu. Klasik saçma sapan Türkiye eğitim sistemi. Ağzımı bozmak istemiyorum çok sinirliyim çünkü
Ben sana söyleyeyim, 1 ay sonra tekrar 135 dakikaya indirirlerse şaşırma. Çünkü ne yaptıkları belli değil bunların . Sınav süresi artınca öğrenci başarısı artacak zannediyorlar. Halbuki bu bir eleme sınavı.
-
Hayırlı aşkamlar

-
Bolu'da kar ne zaman başlar acaba ?