Neyse çok önemli değil 5 dakika sürdü 
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bolu'da lapa lapa kar var. Etraf beyazlamaya başladı.
-
Bunu sene başında yap hiç sorun olmayacak. Belli bir sistem ve program oturttuktan sonra neden yapıyorsun ki? Kendi sistemini geç. Öğrencilerin sistemi bozuldu. Klasik saçma sapan Türkiye eğitim sistemi. Ağzımı bozmak istemiyorum çok sinirliyim çünkü
Ben sana söyleyeyim, 1 ay sonra tekrar 135 dakikaya indirirlerse şaşırma. Çünkü ne yaptıkları belli değil bunların . Sınav süresi artınca öğrenci başarısı artacak zannediyorlar. Halbuki bu bir eleme sınavı.
-
Hayırlı aşkamlar

-
Elinize sağlık hocam
-
Bolu'da kar ne zaman başlar acaba ?
-
Hepinize hayırlı akşamlar

-
Isparta belediye başkanının açıklamalarını okudum. Bazı kısımları var ki yalan haber olmasını umuyorum. Cidden umuyorum.
-
Hayırlı günler

Hafta sonunuz güzel geçsin
-
Diğer güncellemelerde düzelmesi dileğiyle. Ellerine sağlık Hasan61
-
15 indeki sistem görünmedi lütfen aciklama sistem iptalmi cografyaciburak
Bunlar 360. Saatler, 50 takla atar bu görüntüler daha
-
Avrupanın batısı neredeyse kış yaşamadı bu sene. Doğu avrupa çok daha şanslı.
-
Kardeşim mgm gün içerisindeki en yüksek sıcaklığı yazıyor. Sabah 8 10 derece iken öğleden sonra kar yağabilir.
Yok onu biliyorum zaten. Eskiden çok takip ederdim, yüksek sıcaklık değerlerinde kar ikonu koyabiliyorlar ertesi gün de 10 11 derece olmasına rağmen. Sadece bu sistem için değil. Neyse sonuçta devletin bir kurumu elbette vardır bi bildikleri.
-
Hayırlı günler hayırlı kandiller

-
En düşük sıcaklık 7 dereceyken karla karışık koyup neden insanların aklıyla dalga geçip, umutlarıyla oynuyorlar ? Gerçi bunların biri yağmur, biri karla karışık, biri kar ikonu koyuyor o yüzden çok da kafa yormamak lazım.