Arkadaşlar Ocak sistem konusu açtım onu siliyorum konu açmayacaktım birden açtım kusura bakmayın
Reis naptın heyecanına yenik mi düştün
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturArkadaşlar Ocak sistem konusu açtım onu siliyorum konu açmayacaktım birden açtım kusura bakmayın
Reis naptın heyecanına yenik mi düştün
Fevzi Burak hocam Bolu'nun merkezi bu sistemde adam akıllı bir kar alacakmı, alacaksa da ne zaman başlar? Modellerde 2 gündür güzel bir kar yağışı gösteriyordu fakat 2 gündür hafif karla karışık yağmur var arada bi kar çiseliyor, yağış çok az.
Kuş emojisi geri gelsin Sinan abi, çok ihtiyacımız olacak
+ kahkaha emojisi. Herşeye gülücük atınca biraz tuhaf oluyor 
Hayırlı günler hayırlı cumalar 
Hava Bolu'da 2,5 derece şuan inşallah bugün akşamüstü adam akıllı ilk kar yağışını görürüz.
Umarım yarın iç anadolu'da konya karaman gibi şehirlerden sel su baskını gibi haberler gelmez. Çok yağdı bugün.
Alçak basıncın hareketinden dolayı saat 18:00 dan beridir yağış kütleleri kütahya bolu hattını vuruyor, bayağı bi yağış aldık. Darısı kurak geçen bölgelerin başına.
Teşekkürler luiz gustavo...
Emre Belözoğlu...
Yoğun kar geliyor, donacağız, 50 cm kar yağacak gibi yalan videolar yapan 200 300 aboneli kanallarda inanılmaz bir artış var. Bir tanesini izledim, ana sayfama 10 tane düşüyor artık.
Hayırlı günler 
Dışarıda kar demeye 1000 şahit isteyecek cinsten tuhaf bir kar yağışı var. Yani ilk kar düştü diyebiliriz artık.
İncek taraflarına düştü mü acaba kar merak ettim
Şu gece bi kar görseydik iyidi be.
Bolu'da 20 dakikadır felâket bir fırtına var çöp konteynırları falan devrildi halen devam ediyor.
Çok kuvvetli yağmur var Bolu'da