Alçak basıncın hareketinden dolayı saat 18:00 dan beridir yağış kütleleri kütahya bolu hattını vuruyor, bayağı bi yağış aldık. Darısı kurak geçen bölgelerin başına.
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Teşekkürler luiz gustavo...
-
Emre Belözoğlu...
-
Yoğun kar geliyor, donacağız, 50 cm kar yağacak gibi yalan videolar yapan 200 300 aboneli kanallarda inanılmaz bir artış var. Bir tanesini izledim, ana sayfama 10 tane düşüyor artık.
-
Hayırlı günler

Dışarıda kar demeye 1000 şahit isteyecek cinsten tuhaf bir kar yağışı var. Yani ilk kar düştü diyebiliriz artık.
-
İncek taraflarına düştü mü acaba kar merak ettim
-
Şu gece bi kar görseydik iyidi be.
-
Bolu'da 20 dakikadır felâket bir fırtına var çöp konteynırları falan devrildi halen devam ediyor.
-
Çok kuvvetli yağmur var Bolu'da
-
Taraftarı olmasan eğlenceli takım Fenerbahçe
-
Zonguldak an itibariyle 30 derece. Kocaeli-Rize boyunca kıyı şeridi hattı da şu an itibariyle 25 derece civarında.
-
Kollanma kesin var fakat bence bunun kollanmadan çok, daha kötüsü gelemeyecek kadar kötü olan hakem performanslarıyla alakası var. Ciddi söylüyorum hakem performansları o kadar kötü ki her hafta yeni bir rekor kırılıyor adeta. Liyakatsızlık, iş bilmezlik, saltanat gibi babadan oğula geçen hakemler, torpil... daha fazlasını sayıp kafa yormaya gerek yok.
-
Kuradan kesinlikle çekmememiz gereken 2 takımı da çekerek, şans faktörünün bir kez daha yanımızda olduğunu herkese gösterdik (!)
-
Sanırım Fenerbahçe maçlarına uzun soluklu bir ara vereceğim. En azından kafam rahat uyurum. Tebrikler Galatasaray.
-
Tokat'a kar yağmış sanırım