Yoğun kar geliyor, donacağız, 50 cm kar yağacak gibi yalan videolar yapan 200 300 aboneli kanallarda inanılmaz bir artış var. Bir tanesini izledim, ana sayfama 10 tane düşüyor artık.
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hayırlı günler

Dışarıda kar demeye 1000 şahit isteyecek cinsten tuhaf bir kar yağışı var. Yani ilk kar düştü diyebiliriz artık.
-
İncek taraflarına düştü mü acaba kar merak ettim
-
Şu gece bi kar görseydik iyidi be.
-
Bolu'da 20 dakikadır felâket bir fırtına var çöp konteynırları falan devrildi halen devam ediyor.
-
Çok kuvvetli yağmur var Bolu'da
-
Taraftarı olmasan eğlenceli takım Fenerbahçe
-
Zonguldak an itibariyle 30 derece. Kocaeli-Rize boyunca kıyı şeridi hattı da şu an itibariyle 25 derece civarında.
-
Kollanma kesin var fakat bence bunun kollanmadan çok, daha kötüsü gelemeyecek kadar kötü olan hakem performanslarıyla alakası var. Ciddi söylüyorum hakem performansları o kadar kötü ki her hafta yeni bir rekor kırılıyor adeta. Liyakatsızlık, iş bilmezlik, saltanat gibi babadan oğula geçen hakemler, torpil... daha fazlasını sayıp kafa yormaya gerek yok.
-
Kuradan kesinlikle çekmememiz gereken 2 takımı da çekerek, şans faktörünün bir kez daha yanımızda olduğunu herkese gösterdik (!)
-
Sanırım Fenerbahçe maçlarına uzun soluklu bir ara vereceğim. En azından kafam rahat uyurum. Tebrikler Galatasaray.
-
Tokat'a kar yağmış sanırım
-
Emre Belözoğlu bey ne yapmak, nereye varmak istemektedir ?
Emre belözoğlu, başakşehir'in teknik direktörü olarak ilk 5 maçın 5'ini de kazandı. Takımı en alt sıralardan aldı, şuan maç fazlasıyla 5. Sırada başakşehir
-
Bitlis'de ilerleyen saatlerde kar başlayabilir, gerçi forum da bitlisli varmı pek emin değilim
-
Hop yine sallandık