Ayrıca şuan hava 0 derece civarında. Eksiye düşmeden pek bi örtü yakalama şansımız yok.
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hayatımda bu kadar üzgün yıkılmış moral bozukluğuna girmiş bi halim daha olmadı
Ben alıştım hocam sıkıntı yok benim için. Artık eskisi kadar çok kar yağmıyor buralara malesef. Biraz da bahtsızlık var kütleler bolu ovasına yaklaşınca yok oluyor.
-
Saat 12 den itibaren gözünüz radarda olsun rüzgar yönü bir tık değişiyor yıldıza daha yakın olucağından daha da şansımız artacak
Saolasın bu bilgiyi verdiğin iyi oldu. Ben de az önce bakıyordum rüzgarın yönüne. Bu gece artık uykumuz gelene kadar radar takibi yapacağız :olumlu:
-
Önce ali koçun gitmesi gerekirdi
Abi çok söyledik, artık ne söylesek boş. Son kurban da pereira oldu. Halbuki asıl sıkıntı en başta.
-
Fenerbahçe, Vitor pereira ile yollarını ayırdı.
Kaynak: https://mobile.twitter.com/Fenerbahce/sta…992424599379970
Fakat asıl sorumlular hala koltuğunda oturmaya devam ediyor.
-
Fenerbahçe, Vitor pereira ile yollarını ayırdı.
Kaynak: https://mobile.twitter.com/Fenerbahce/sta…992424599379970
-
Yine arttı ki eski yerine kadar pek bir şey değişmedi
Bunlar anlık müdahalelerdir zaten, ömrü çok uzun olmaz ; piyasaları o an için rahatlatma, dengeleme amaçlı.
-
Ne düştü dolar 1.5 tl düştü
Merkez bankası piyasaya döviz satarak müdahaleler yapıyor bi süredir, onlardan biri büyük ihtimalle.
-
Bu gece kar yağışı alacaksınız
Tamamdır teşekkürler hocam
-
Kütleler Bolu'ya kadar ulaşırmı ? Arada bir radar takibi yapıyorum şuanlık kıyı kesimlerde yağış etkili
-
Hayırlı sabahlar

-
Baktıkça üzülüyorum... Vardır bunda da bi hayır
-
Sinan başkan doğum günün kutlu olsun.
wriscuttern sizin de geçmiş doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara.
-
10k hedefliyordum İtü makine. Vazgeçtim İTÜ elektrik-elektronik yazacağım. 50-60k yeterli oluyormuş.
Umarım bu zorlu maratonda hedefine ulaşırsın hocam.Bu sene sınava girecek sayısı geçen seneye göre daha fazla maalesef. Allah kolaylık versin. Size ve sınava girecek herkese.
-
Aklınız varsa ilk seneden girin. 2 ay öncesine gidebilsem kesin yazardım bir yer. 100k dan bıraktım mezuna. bu sene hedef 40-50k. 1 sene hazırlık 1 sene mezun. Sadece lise eğitimine harcadığım vakit tam 2 yıl.
Demek hedefimiz aynı
. Biz de 180k dan bıraktık