sayısaldada tarih var diye biliyorum ben
Evet var. Tyt sınavında 5 soru çıkıyor, o sınavdan da alan farketmeksizin herkes sorumlu. Fakat alan sınavında sayısalcılar tarihten sorumlu değil.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştursayısaldada tarih var diye biliyorum ben
Evet var. Tyt sınavında 5 soru çıkıyor, o sınavdan da alan farketmeksizin herkes sorumlu. Fakat alan sınavında sayısalcılar tarihten sorumlu değil.
O değilde forumda 2.yilimi da dolduruyorum ne çabuk geçiyor zaman HS ailesi o günlerden bu güne çok büyüdü inşallah daha da büyüyecek
Bende bu ocak ayıyla beraber, kaybettiğim hesabı da sayarsak, 4. senemi dolduracağım, internette meteoroloji hakkında bilgiler ararken rastgele karşıma çıkmıştı. İyi ki de çıkmış.
Gördün mü ali koç, her teknik direktör ersun'a veya erol'a benzemiyormuş. Adam açık açık tavır koyuyor. Ne atılan gollere seviniyor ne de es kaza kazandığı puanlara. Kaç haftadır böyle. Şimdi de kendisine iletilen istifa dilekçesini reddettiği söyleniyor, ne kadar doğrudur bilmem. Eğer doğruysa kendi teknik direktöründen bile tavır yiyecek kadar aciz hale düşmüşsün demektir. He olan yine kime oluyor, taraftarlara oluyor
. Tez zamanda bu düzenin değişmesi dileğiyle.
Maşallah hocam. Allah daha çok yağdırsın.
Bugünde birsey gelmeyecek gibi örtü bile alamadim merkezde
Radarda bolu'ya yağış yaklaşıyor hocam. Bu gece 1-2cm kadar örtü oluşma ihtimali var. Artık ne kadar yağarsa
Hayırlı akşamlar
. Kar yağışı beklemenin yanında bu akşamki derbiyi de dört gözle bekliyoruz.
Şahsi düşüncem sürprizler olabilir bu sistemde yağış konusunda özellikle
Sürprizlere gözüm tok hocam. Aslı bile yağmıyorken sürprize ümit bağlayacak değilim. Dediğim gibi yaşayarak göreceğiz her şeyi, belki dediğiniz gibi ciddi sürprizler olabilir DEK konusunda. Hayırlısı.
MGM WRF de iyi yağış vermiş 22 sine
Şu bolu'ya her seferinde o kadar yüksek yağış ortalaması gösteriyolar, 10 seferde 1 defa ciddi ciddi modellerin gösterdiği gibi yağmıştır. Yaşadığım şehri iyi biliyorum o yüzden yaşayıp göreceğiz artık.
Azorun önündeki küçücük bir parazit yüzünden efsaneyi kaçırıyoruz değil mi ?
Evet. Max türkiye şansı
Arkadaşlar Ocak sistem konusu açtım onu siliyorum konu açmayacaktım birden açtım kusura bakmayın
Reis naptın heyecanına yenik mi düştün
Fevzi Burak hocam Bolu'nun merkezi bu sistemde adam akıllı bir kar alacakmı, alacaksa da ne zaman başlar? Modellerde 2 gündür güzel bir kar yağışı gösteriyordu fakat 2 gündür hafif karla karışık yağmur var arada bi kar çiseliyor, yağış çok az.
Ufacık bi ümit, azor hamle yapar mı ?
Akdeniz uyuya kaldı heralde biriniz çaldırın
Artık sistem için son koz... bakalım olumlu yönde herhangi bir değişiklik olacak mı