Adana 39 derece %40 nem. Yani bunun ötesi yoktur herhalde artık. Yazık ordaki insanlara.
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Fenerbahçe'nin PEC Zwolle ile hazırlık maçı TRT Spor'da canlı yayınlanıyor. Fenerbahçe Tisserand'ın golüyle 1-0 önde
-
Tam olarak kastamonunun hangi tarafındasın
-
Bu serin hava ne zaman geliyor
-
Sıcak atak nasıl geçiyor dostlar?
Bolu'da gündüz vakti %60 nemin sebebi nedir reis
-
mustafa28 ellerine sağlık tasarım güzel olmuş
-
Merak ettiğim bi konu var , acaba Bolu'nun havasını düzce mi belirliyor ? Çünkü düzceden her zaman 3 4 derece soğuk olur bolu
-
Bu arada Burak elmas'ın rosier açıklamalarından sonra transfer medyasının ne kadar boş "gazeteci"lerden oluştuğunu bir kez daha gördük. Haram para.
-
Ali Koç
Eğer isteklerimiz federasyon tarafından onaylanmazsa kulüpler olarak LİGDEN ÇEKİLECEĞİZ
Kulüpler derken büyükleri mi kastediyor yoksa tüm kulüpleri mi
-
Önümüzdeki uzun bir zaman kayda değer pek bir yağış görünmüyor. En azından 10 15 günlük süre zarfında. Ancak bir uyarı yapabilirim. Bayramda havalar aşırı sıcak. Yüksek sıcaklık uyarısını yapmadan geçmeyelim. 🙂
Çok teşekkürler :olumlu:
-
Ankara'ya yakın zamanda yağış var mı
-
Bütün gün yağmur yağmadı şimdi sabahın 5'inde şakır şakır yağmur sesinden uyuyamıyorum
-
Şu yağmurun normali sakin olanı yokmu acaba neden her yağdığında cam kenarı su almak zorunda
-
Radarda benim bulunduğum yere yağış geldiğini görüyorum ama hala bir şey yok
Anlık oluşup anlık kaybolabilen kütleler bunlar. Belki sizin oraya gelene kadar erimiştir radara geç yansır
-
Tam da yarın sabah ankara'ya gidiyorum anlaşılan büyük bi balığı kaçıracağım