Henüz daha takvimsel olarak kışa bile girmedik, bu sistem gelse bayağı ekstra olacaktı. Kısa süreliğine de olsa modellerin böyle görüntüler göstermesi bizim için iyi oldu aslında sinerji oldu. Belki hala gelebilir de atmosferin ne yapacağı belli olmaz.
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
- 

- 

Zorun ne antalya neden 20 derecesin sabahın 10'unda
 - 

Umutlandırıp yarı yolda bırakan cinsten, neyseki daha vade var inşallah akşam lehimize değişir.
 - 

Normalde ocak ayında takip ettiğimiz sistemi kasım ayında takip ediyoruz
 - 

Daha soğuk cephe ülkeye giriş yapmadan hava birdenbire soğudu 5 6 derece. Bolu böyle bir şehir işte.
 - 

Herkese günaydın bugün son sınavıma giriyorum hayırlısıyla. Sınavları olan herkese başarılar
(づ。◕‿‿◕。)づ
Hepinizi yukarıdaki gibi kucaklıyorum

Günaydın hayırlı sabahlar. Allah zihin açıklığı versin başarılar sınavda.
 - 

Ben pek öyle düşünmüyorum U dönüşü yasak , Gücü azalır batılı olur veya doğulu olur fakat sistem ortadan kaybolmaz bence .
Yönü türkiye'ye doğruysa gücü azalabildiği kadar azalır. Başka bir yere gidecekse de güçlenebileceği kadar güçlenir. Bayağı duygusal yaklaştım olaya fakat aksini düşünemiyorum maalesef.
 - 

Dışarısı 24 derece :coksıcak::coksıcak: :pide: :mangal:
 - 

Ali koçtan herşey beklenir. Lakin Aykut kocaman her zaman ki gibi kurtarıcı olarak getirilir
Abi gözünüzü seveyim ağzınızdan yel alsın :D düşüncesi bile beni uyutmaz. Aykut kocaman eski aykut kocaman değil. Onun kafası hala 10 sene öncesinin futboluna çalışıyor.
 - 

Hayırlı geceler

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.  - 

Bence daha rahat bir 15 günü daha var gibi bu sıcakların :D
Güzel totem hocam :D
 - 

- 

Bu takımın öncelikle vizyon sahibi futboldan anlayan bir yönetime ve başkana ihtiyacı var 4 yılda sıfır başarı ile başarısızlığını sağa sola çatarak gölgelemeye çalışan birinden hayır gelmez
Not (şahsi düşüncem kimsenin muhalefet yapıp cevap vermesine gerek yok )
Ali koç bu saatten sonra halen sorumluluğu üstlenmeyip gitmezse helal olsun zaten. 40 küsür futbolcu alıp bu kadar başarısızlık olmaz.
 - 

Fenerbahçe'nin maçta 4 tane topu direğe çarptı.
 - 

Hayırlı günler hayırlı haftasonları

Gününüz güzel geçsin