Eser14 tarafından yazılan gönderiler

Gaziantep FK - Kasımpaşa maçını eksik oynatıp, oyuncuları duştan sahaya çağıran 41 yaşındaki fifa kokartlı hakem Halis Özkahya, hakemlikten istifa etti...

Şükürler olsun.Bir tanesi gitti. Keşke düzgün maç yönetmeyi bilseler de böyle olmasa fakat napacaksın. En azından onurluymuş ki elini taşın altına koyup istifa etme cesaretini göstermiş.

Tekrarlanmaz 40 da olsa tamam ama dk 90+ olmuş adamlar 3 dk oynamak için mi gelecek Rusya’dan

Şimdi bir araştırma yaptım kural ihlali için. Maçı tekrar etme olayı falan yok. Keşke olsa. Eğer kural ihlali, direkt o maçın skoruna etki ediyorsa maç tekrarı söz konusu.

Bir araştırma daha yaptım, oyuncunun oyundan atılması ya da atılmaması, direkt skora etki edebilecek bir durum olarak gösteriliyormuş. Ayrıca maç tekrarı demek zaten maçın en başından oynanması demek, kalan 3dk'nın değil.

İnanılmaz ! Nasıl gündeme gelmez bu türkiye'de !

Galatasaray-Lokomotiv Moskova maçında Lokomotiv Moskova takımının 2 numaralı oyuncusu 90+1'de sarı kart görmüş, aynı oyuncu tekrar 90+3'te de sarı kart görmüş fakat oyundan kırmızı kartla atılmamış.

Ayrıca Uefa'nın maç sonu kayıtlarında 90+1'de gördüğü sarı kart yazmıyor. Çok ilginç.

Şimdi bir araştırma yaptım kural ihlali için. Maçı tekrar etme olayı falan yok. Keşke olsa. Eğer kural ihlali, direkt o maçın skoruna etki ediyorsa maç tekrarı söz konusu.

İnanılmaz ! Nasıl gündeme gelmez bu türkiye'de !

Galatasaray-Lokomotiv Moskova maçında Lokomotiv Moskova takımının 2 numaralı oyuncusu 90+1'de sarı kart görmüş, aynı oyuncu tekrar 90+3'te de sarı kart görmüş fakat oyundan kırmızı kartla atılmamış.

Ayrıca Uefa'nın maç sonu kayıtlarında 90+1'de gördüğü sarı kart yazmıyor. Çok ilginç.

Bu Gaziantep FK-Kasımpaşa maçında yaşananın dünyada başka bir örneği yoktur heralde :'D:'D

Maça 9 dakika uzatma gösterildi. Fakat hakem (?) halis özkahya maçı 90+4'te bitirdi. Ondan sonra hakem uyarıldı fakat oyuncuların bir kısmı soyunma odasına duş almaya falan gitmiş, oyuncular tekrar çağırıldı. Maç 5 dakika daha oynandı ve bitirildi.

Emre belözoğlu teknik direktörlük yaptığı maçlardan şu ana kadar sadece 1 tanesini kaybetmiş, o da geçen sezonki sivasspor maçı, fenerbahçe'nin şampiyonluğu verdiği maç.