Luis Gustavo Fenerbahçe Yönetiminde Emre Belezoğlu İle Devam Etmesi Halinde Takımdan Ayrılacağını Söyledi
Bb
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturLuis Gustavo Fenerbahçe Yönetiminde Emre Belezoğlu İle Devam Etmesi Halinde Takımdan Ayrılacağını Söyledi
Bb
Arkadaş daha 1 saat önce 25 dereceydi şimdi yayla havasına döndü
Fenerbahçe, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Dorukhan Toköz'ün menajeriyle transfer görüşmelerine başladı.
Orta saha oynuyorum desem beni de alırlar mı
ben en çok antalyanın gitmemesine sevindim. Bu futbol ile avrupada işleri çok çok zordu ülke puanı için daha iyi olur umarım böylesi. Sonuç olarak sivas bizi şampiyon yaptı biz sivası avrupaya göndermiş olduk
Antalya gitse 0 puan üstüne bi de eksi averaj rekorunu kırardı.
Beşiktaş şampiyon oldu. Yetmedi bi de ztk finalini kazanarak fenerbahçe'nin avrupa ligine girmesini sağladı. Vay arkadaş
Fırtınanın başlangıcı. 20 dakika sürdü
Bu fırtına başlamadan hemen önceki raf bulutu. İlk kez şahit oldum
Bu da fırtına bittikten yaklaşık 20 dakika sonra ![]()
Fırtına anının videosunu çektim fakat yükleyemedim. Gücünü bu habere bakarak siz kafanızda canlandırın artık.
dışarıda inanılmaz bir fırtına var inanılmaz
Şuan marmaranın kuzeyindeki kuvvetli yağış kütleleri doğuya doğru yani batı karadenize doğru ilerliyor. Bize de uğraması dileğiyle
Eğer yanlışsam düzeltin lütfen. Şimdi 4. Sıradaki trabzonspor avrupa ligine gidiyor fakat 3. Sıradaki fenerbahçenin gidememe ihtimali mi var ?
Fenerin forvetlerinin 30 haftada yapamadığını yapmış
Arkadaş bu bolunun iklimi nasıl bi iklimdir anlamadım altı üstü 20 dakika yağmur yağdı hava mayısın ortasında 10 dereceye düştü. Sanki yaylada yaşıyoruz.
Bolu'da şuan çok kuvvetli bir yağış var yağmur yere bildiğin paralel yağıyor.
Ahmet Ağaoğlu;
Bruno Peres ve Gervinho imza atmaya geliyor
Sorloth gelebilir iyi para verdiler piyasasını düşürdüler bize göndersinler yine parlatalım
Trabzonspor sezonu kapar kapamaz yeni sezonu açmış
Sorloth açıklamasına koptum :-D