Takımda forvet yok bi de üstüne üstlük yedeklerde bi nazım sangare var geri kalanlar genç oyuncular
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yakın zamanda karadeniz kıyılarını vuracak bir kütle geliyor. Yalnız kıyılardan ileri gidebilirmi , pek zannetmiyorum.
-
Ozan Tufan Watford'da
500.000 € kiralama bedeli
7.500.000€ satın alma opsiyonu
Yani en skorer sezonunu geçen sene yaşamış, bi de üstüne üstlük sabah akşam transfer olacak haberleri de çıkınca artık başka bir takım teklif yapmasa bile gitmesine kesin gözüyle bakılıyodu, bu saatten sonra bizde kalsaydı formsuzluğundan hem takımın kasasına hem de kendine zarar vermiş olurdu bence
-
Fener forvet açıkla artık takım ilk haftadan revire döndü ilerde bi tek samatta kaldı allahım kabus gibi
-
Hayırlı günler

Güzel haftasonlarınız olsun
-
Yaklaşık 1 haftadır güneydoğu'nun çeşitli yerlerinde yağmurlar görülüyor ve mgm bir tane şehre bile en azından yerel yağmur ikonu koymuyor. Herhalde çekiniyorlar, zaten doğru düzgün yağmur yağmıyo bi de yağmurlu gösterip yağmazsa milletin hayalleriyle oynamayalım diye
-
Vallaha tüm takımlarımız ya kazandı ya da tur atladı hele şükür güzel bir futbol akşamı yaşadık uzun zaman sonra
-
A dan Z'ye herşeyi kanıksadık artık. Kötü olayları , kötü yönde.
Hayırlı günler

-
Sahutt çok geçmiş olsun. Durumu daha da kötüye gitmeden tez zamanda iyileşir inşallah
-
Hepinize hayırlı geceler

Güzel günleriniz olsun
-
Fenerbahçe'den giden Micheal frey bugün yeni takımında 5 gol attı.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
batı karadeniz tam aç gözlü rızkımızı yiyor her sene :D inşallah bütün ülkede normal kış şartları oluşur hocam
Bolu'da 2 senedir 30 40 cm kar görüyorum kesmiyor beni artık daha fazla lazım

-
Şiddetli yağmur uyarısı verilen batı karadenizde şuan neredeyse yağış kütlesi yok
-
Rüzgarın yönünün ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladık ve istediğimiz yağmuru alamadık zonguldakta
Bolu'ya da yağmadı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İnanılmaz bir rüzgar çıktı bi anda