Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Dışarısı 36 derece ve gök gürlemeye başladı. Yazın en sıcak gününde de yağmur görmedik demeyiz artık
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bizim evin sıcaklık rekoru da kırıldı
-
Karabük sıcaklık rekoru kırdı sanırım 43 derece ne aga :coksıcak:
-
Yaw bu mgm'ye bakıyorum bolu'ya aşırı yağış vermiş bide diğer modellerin yağışına bakıyorum gayet normal seviyede yağış var bunlar neye göre böyle aşırı yağış falan yazıyorlar?
-
Adana 39 derece %40 nem. Yani bunun ötesi yoktur herhalde artık. Yazık ordaki insanlara.
-
Ayrıca maalesef ki muğla ölüdeniz'de yeni bir yangın başlamış
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Yarın dahil önümüzdeki günlerde ege bölgesi ve güney taraflarda 45 dereceye varan sıcaklıklar var allah orda yaşayan vatandaşlarımıza sabır versin.
-
Antalya 42 derece %2 nem var. Çok kuru hava.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 2 gün içerisinde 58 yangın, şaka gibi. Yani bu kadar yangının bu kadar kısa süre içinde "KENDİLİĞİNDEN" gerçekleşme imkanı var mıdır ?
-
Türkiyenin birçok noktasında yangınlar çıkıyor ve çok tehlikeli boyutta bu yangınların tabiki kendiliğinden çıkanı da vardır ama bu kadar yangının özellikle izliyorum kasıtlı çıkarıldığı çok açık alçak terör örgütünün alçakça bilerek çıkardığı yangınlar olduğunu düşünüyorum allah yardımcımız olsun
Bundan 10 15 gün önce daha kuvvetlisi yaşanan afrika atağında herhangi bir bölgede ciddi derecede bir yangın çıkmazken bu sefer bu kadar çok noktada yangın çıkması da bu dediğinizi destekler nitelikte bence.
-
En son yağmur yağalı kaç hafta oldu acep
-
Fenerbahçe'nin PEC Zwolle ile hazırlık maçı TRT Spor'da canlı yayınlanıyor. Fenerbahçe Tisserand'ın golüyle 1-0 önde
-
Tam olarak kastamonunun hangi tarafındasın
-
Bu serin hava ne zaman geliyor