Sıcak atak nasıl geçiyor dostlar?
Bolu'da gündüz vakti %60 nemin sebebi nedir reis
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSıcak atak nasıl geçiyor dostlar?
Bolu'da gündüz vakti %60 nemin sebebi nedir reis
mustafa28 ellerine sağlık tasarım güzel olmuş
bayram öncesi sakatlanmasak güzel gündüThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ![]()
Ben de ne zaman bi halısahaya gitsem istinasız biyerlerimi sakatlarım. Kaderde var galiba
Merak ettiğim bi konu var , acaba Bolu'nun havasını düzce mi belirliyor ? Çünkü düzceden her zaman 3 4 derece soğuk olur bolu
Özledik mi
Özledim yazacaktım da sonunun genelde hüsranla bittiği aklıma geldi o yüzden pek özlemedim
Bu arada Burak elmas'ın rosier açıklamalarından sonra transfer medyasının ne kadar boş "gazeteci"lerden oluştuğunu bir kez daha gördük. Haram para.
Ali Koç
Eğer isteklerimiz federasyon tarafından onaylanmazsa kulüpler olarak LİGDEN ÇEKİLECEĞİZ
Kulüpler derken büyükleri mi kastediyor yoksa tüm kulüpleri mi
Önümüzdeki uzun bir zaman kayda değer pek bir yağış görünmüyor. En azından 10 15 günlük süre zarfında. Ancak bir uyarı yapabilirim. Bayramda havalar aşırı sıcak. Yüksek sıcaklık uyarısını yapmadan geçmeyelim. 🙂
Çok teşekkürler :olumlu:
Ankara'ya yakın zamanda yağış var mı
Bütün gün yağmur yağmadı şimdi sabahın 5'inde şakır şakır yağmur sesinden uyuyamıyorum
Şu yağmurun normali sakin olanı yokmu acaba neden her yağdığında cam kenarı su almak zorunda
Radarda benim bulunduğum yere yağış geldiğini görüyorum ama hala bir şey yok
Anlık oluşup anlık kaybolabilen kütleler bunlar. Belki sizin oraya gelene kadar erimiştir radara geç yansır
Tam da yarın sabah ankara'ya gidiyorum anlaşılan büyük bi balığı kaçıracağım
Bu arada 1 teknik direktörle adam akıllı anlaşamayıp medyanın eline bu kadar koz veren fenerbahçe yönetiminde de suç var bence. Milleti o kadar gaza getirip heyecanlandırdılar insanlar acayip bir isim gelecek zannetti. Vitor pereira kötü biri olduğundan değil ama şimdi insanların bir kısmı hayal kırıklığına uğradı.
Medyada fenerbahçe adına 20 küsür teknik direktör ismi geçti 1 tanesi bile vitor pereira değil. :'D