Yerler ıslak olunca kar tutmuyormuymuş? ?.
Göl olunca mantıken tutmuyor maalesef ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYerler ıslak olunca kar tutmuyormuymuş? ?.
Göl olunca mantıken tutmuyor maalesef ?
3-4 Cm birşey bekliyorum şahsen bakalım
Hocam beklemeyin :'D . Valla üzmek için söylemiyorum ama beklentinizi yüksek tutuyorsunuz. Sonra üzülmeyin onun için diyorum.Yağarsa da sürpriz olsun sizin için.
Çok fena yağıyor böyle hayatta tutmaz burda
Sizde tutarsa biraz sürpriz olur.Havada görürsünüz belki.Zaten rakımınız yetersiz.
O kadar çok yağmur yağıyoki şuan. Bu kadar yağmurun üstüne kar falan tutmaz. Kötü oldu bu.
Bolu'da sıcaklık 9 dereceye kadar tırmandığına göre artık 1 2 saat sonra kar başlar
Soğuk cephe bolu'ya ne zaman girer
Bu sistemde konumum adına burada 5 cm yapsa bana yeter valla ama sürprize açık gibi bakalım akşam güzel çıkacak gibi hissediyorum soğuklar daha güçlü gelir inşallah
Yağarsa zaten 0'ın altına düşmeyecek bi kar yağışı gerçekleşir.
5 10 cm birşey mi ? Günümüz şartlarında 5 10 cm e şükredin bence :D
Batman'da kar mı yağıyor şu an ?
Hatay merkezde gece ve yarın sabah sıcaklığı 3 4 dereceye düşüyo. Karla karışık yağmur yağabilir.İnşallah yanılırım da kar alırsınız ![]()
kar şeklinde olma ihtimali?
Sıcaklığınız gün içerisinde 3 4 derece civarında. Şakır şakır yağmur da yağabilir, akşama doğru yoğun kar da yağabilir, ya da kısa süreli yoğun karın ardından tekrar yağmura çevirebilir hava. Yani sınırdasınız.
Bu dek kütleleri daha iç kesimlere inermi
Hocam 30 cm ne ki eskiden 1-2 metre alırdık biz Eski kışlardan haber yok gerçi ayrı mesele de en azından 2015 Şubat 3 Ocak 2016 tarzı bi sistem gelse iyi olur
Hayır haberim var eskiden ankara da yaşarken diz boyu kar alırdık her sene. Ama o eskide kaldı artık buna da şükretmek lazım
30 cm mi ? buraya bile o kadar yağmıyo naptınız
Batı karadenize -11 girişi var 850hpa'da kıyıda 0 a düşer sıcaklıklar, yağışı bilemem