Dışarıda muazzam bir tipi var. Keşke kameram bunu yakalayabilecek çözünürlükte olsa da foto atabilsem.
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hop, kar başlamış
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. :coksıcak::coksıcak::coksıcak:
-
Yerler ıslak olunca kar tutmuyormuymuş? ?.
Göl olunca mantıken tutmuyor maalesef ?
-
3-4 Cm birşey bekliyorum şahsen bakalım
Hocam beklemeyin :'D . Valla üzmek için söylemiyorum ama beklentinizi yüksek tutuyorsunuz. Sonra üzülmeyin onun için diyorum.Yağarsa da sürpriz olsun sizin için.
-
Çok fena yağıyor böyle hayatta tutmaz burda
Sizde tutarsa biraz sürpriz olur.Havada görürsünüz belki.Zaten rakımınız yetersiz.
-
O kadar çok yağmur yağıyoki şuan. Bu kadar yağmurun üstüne kar falan tutmaz. Kötü oldu bu.
-
Bolu'da sıcaklık 9 dereceye kadar tırmandığına göre artık 1 2 saat sonra kar başlar
-
Soğuk cephe bolu'ya ne zaman girer
-
Bu sistemde konumum adına burada 5 cm yapsa bana yeter valla ama sürprize açık gibi bakalım akşam güzel çıkacak gibi hissediyorum soğuklar daha güçlü gelir inşallah
Yağarsa zaten 0'ın altına düşmeyecek bi kar yağışı gerçekleşir.
-
5 10 cm birşey mi ? Günümüz şartlarında 5 10 cm e şükredin bence :D
-
Batman'da kar mı yağıyor şu an ?
-
Hatay merkezde gece ve yarın sabah sıcaklığı 3 4 dereceye düşüyo. Karla karışık yağmur yağabilir.İnşallah yanılırım da kar alırsınız

-
kar şeklinde olma ihtimali?
Sıcaklığınız gün içerisinde 3 4 derece civarında. Şakır şakır yağmur da yağabilir, akşama doğru yoğun kar da yağabilir, ya da kısa süreli yoğun karın ardından tekrar yağmura çevirebilir hava. Yani sınırdasınız.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bu dek kütleleri daha iç kesimlere inermi