Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Fenerin teknik direktörü kim olur sizce ?
-
Fenerbahçe Braıthwaite için devreye girdi
Bide teknik direktör alın allah rızası için
-
Dengeler değişiyor Beşiktaş Süper Kupayı kazanması halinde Türkiye de en iyi 2.kulüp sırasına yükselecek Fenerbahçe ise 3.sıraya gerileyecek
Ali koç rekor üzerine rekor kırdırtıyor takıma maşallah
-
Luis Gustavo Fenerbahçe Yönetiminde Emre Belezoğlu İle Devam Etmesi Halinde Takımdan Ayrılacağını Söyledi
Bb
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Anlık batı 15 derece doğu 40 derece
-
Arkadaş daha 1 saat önce 25 dereceydi şimdi yayla havasına döndü
-
Fenerbahçe, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Dorukhan Toköz'ün menajeriyle transfer görüşmelerine başladı.
Orta saha oynuyorum desem beni de alırlar mı
-
ben en çok antalyanın gitmemesine sevindim. Bu futbol ile avrupada işleri çok çok zordu ülke puanı için daha iyi olur umarım böylesi. Sonuç olarak sivas bizi şampiyon yaptı biz sivası avrupaya göndermiş olduk
Antalya gitse 0 puan üstüne bi de eksi averaj rekorunu kırardı.
-
Beşiktaş şampiyon oldu. Yetmedi bi de ztk finalini kazanarak fenerbahçe'nin avrupa ligine girmesini sağladı. Vay arkadaş
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Fırtınanın başlangıcı. 20 dakika sürdü
-
Bu fırtına başlamadan hemen önceki raf bulutu. İlk kez şahit oldum
The content cannot be displayed because it is no longer available. Bu da fırtına bittikten yaklaşık 20 dakika sonra

The content cannot be displayed because it is no longer available. Fırtına anının videosunu çektim fakat yükleyemedim. Gücünü bu habere bakarak siz kafanızda canlandırın artık.
-
dışarıda inanılmaz bir fırtına var inanılmaz
-
Şuan marmaranın kuzeyindeki kuvvetli yağış kütleleri doğuya doğru yani batı karadenize doğru ilerliyor. Bize de uğraması dileğiyle