Eğer yanlışsam düzeltin lütfen. Şimdi 4. Sıradaki trabzonspor avrupa ligine gidiyor fakat 3. Sıradaki fenerbahçenin gidememe ihtimali mi var ?
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Fenerin forvetlerinin 30 haftada yapamadığını yapmış
-
Arkadaş bu bolunun iklimi nasıl bi iklimdir anlamadım altı üstü 20 dakika yağmur yağdı hava mayısın ortasında 10 dereceye düştü. Sanki yaylada yaşıyoruz.
-
Bolu'da şuan çok kuvvetli bir yağış var yağmur yere bildiğin paralel yağıyor.
-
Ahmet Ağaoğlu;
Bruno Peres ve Gervinho imza atmaya geliyor
Sorloth gelebilir iyi para verdiler piyasasını düşürdüler bize göndersinler yine parlatalım
Trabzonspor sezonu kapar kapamaz yeni sezonu açmış
Sorloth açıklamasına koptum :-D
-
Bahar 1 hafta sürdü mü

-
Enner valencia son 7 hafta as forvet olarak oynadığı maçlarda 6 gol atıp 2 asist yapıp 2 de penaltı yaptırdı. Bide daha önceki maçlarda as forvet oynasaydı düşünün...
-
E N N E R B A H Ç E
-
-
Hayırlı sabahlar

Dışarısı 13 derece. Dün 28 dereceydi. Aradaki farka bak.
-
-
Zonguldak'ın gecesi gündüzünden daha sıcak.Ayrıca daha 2 gün önce 10 dereceydi şimdi 30 dereceye dayanmış. Garip coğrafya.
-
Beşiktaşın şampiyonluğu hayırlı olsun. Ben böyle bir oyun görmedim. Umarım şampiyonlar ligi eleme turunu geçip ligimiz adına bize güzel başarılar yaşatırlar.
-
Bu arada Gökhan Gönül içerdemisin evlat =D
-
Penaltı kuralı değişiyor bazı sitelere göre
Artık penaltı kullanılırken seri penaltılar gibi tek bir oyuncu topun başında olacak diyetleri arkada duracak böylece kural ihlali olmasının engellenmesi amaçlanıyor ama kaçırırsan penaltıyı kaleci ağılıyla maç başlayacak dönen top kalkacak
Yav şaka gibi. Bu kuralların türkiye'de açıklamasını yapan bi kurum kuruluş yok mu insanları 2 arada bi derede bırakıyorlar yok penaltı mı yok değil mi, arkadaş açıklayın bir an önce de insanlar rahatlasın. Her maçtan sonra bi tartışma.