CAN Hocam ben doyumsuzum bu sorumu lütfen mazur görün. Bolu etkilenir mi
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Şuan Bolu'da öyle bi güneş varki, 30cm karın acısını çıkarıyo heralde
-
rakımımızı nasıl öğreniriz arkadaşlar bir uygulama önerirmisiniz?
Knk google play'e yaz "rakım ölçer" diye çıkar bitane
-
Kafkas’a gitti gene. Zalımın kızı.
Değişir
-
Biri izlanda'ya küfür mü etti
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İç anadolu'da soğuğun giriş yapmadığı son 3 kale kaldı
-
giresun geneline 20-60 cm uyari verdi MGM sasirdim acikcasi yagar mi o kadar?
Eyvah onlar verdiyse geçmiş olsun

-
Bolu'da 40 cm oldu hala yağmaya devam ediyor
-
Çağrı Erdal ilerleyen saatlerde DEK kütleleri konumunu vurmaya başlayabilir.
-
Arkadaşlar bende sabah uyudum uyanınca beyazlar diye bekliyodum ama radar boşalmış niye böyle oldu anlamadım bakalım inşallah geç gelir ama iyi gelir inşallah bı kazığı daha bünye kaldırmaz ?
Hocam sanırsam cephe geçerken sıkıştığı için daha yavaş ilerliyor.Batı karadenize de biraz geç geldi. Ama kim bilir belki de sırf bu yüzden geç başladığı gibi geç de bitebilir. ilerleyen saatlerde umarım kar yağışı artarak devam eder sizin için.
-
Bolu merkezde çok güzel kar var dün akşamdan beri yağıyor.Allah'a çok şükür bu seneyi de boş geçmedik.
-
Hayırlı günler

Bol karlı günleriniz olsun inşallah.
-
Mbaye Diagne,West Bromwich formasıyla Manchester United'a gol attı. Şu anda 1-0 öndeler.
-
Endekslerin aşırı pozitif hallerinden
Tamamdır hocam teşekkürler. Peki acaba negatif veya nötre yönelim olursa nasıl bir durum söz konusu olur ?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Batı Karadeniz'de önümüzdeki saatlerde yağışlar artacak.