CAN hocam bi sorum var radarda görünen kütle bıraktığı kara rağmen neden cılız gözüküyor
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Salih yoksa senmisin

-
ECM küçük şakalar yapıyo , düzelir sabaha.
-
Hocam bolu da soğuk var yağış ulaşmaz Gerede de akrabalar var Kardan çok soğuğun süresi belli burda da soğuk olur yağış olmaz yağış olur soğuk olmaz böyle bir yer Zonguldak bazen sürpriz yapar orası ayrı
Hocam bolu, DEK ler sayesinde 3 5cm beklenirken bi gecede 20 30cm alabilen biryer. Ümidimi hiç kesmem o yüzden.
-
Neyse zaten Efsaneyi ocakta yaşadık adaletli bir şekilde diğer bölgelerde alsın tabi
Ben yaşamadım bana ne ben de isterim

-
Maç Sonucu:
Fatih Karagümrük 1-2 Fenerbahçe
-
-
Arkadaşlar Emre Temur hocamızın yeni videosunu izleyebilirsiniz.
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Ya gerçekten çok şaşırıyorum konumum adına 2.4 derecede takılı kaldı kar yağsa da tutmayacak bir an önce 1 dereceye inmesi lazım
Yağış başlayınca er ya da geç inecektir hocam.
-
Bu akşamki fb-karagümrük maçında kar yağışı olurmu
Sadece merakımdan soruyorum. -
GEM modeli neden sürekli ekstrem soğumalar gösteriyor ?
-
Fevzi Burak hocam kötümser anlamda söylemiyorum , sanırım yarın öğle saatlerinde soğuklarda çok ufak bir geri çekilme var batı karadenizde yanlış görmediysem. Kar gün boyunca devam edermi yoksa öğle saatlerinde kesintiye uğrarmı
-
Hayırlı günler

Haftasonunuz (ne kadar evde olsakta) güzel geçsin.
-
Bursa’ya da yarın için 4 derece vermiş :bıktım:
Onun sebebi büyük ihtimalle öğle saatlerinde soğuklarda çok ufacık bi geri çekilme var akşam asıl soğuklar girmeye başlıyor. Ayrıca yağış olduğu sırada 0 dereceyi pek fazla geçemez.
-