Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ordu giresun hattı yaklaşık 1-2 saat içinde 25 derecelerden 10-11 derecelere düştü.
-
Valla kafamı karistirdin iyice iyi mi kötü mü gidiyor zonguldak için anlamadim.
İşte hocam bilip bilmeyen herkes bişeyler salladığı için kafanız karışıyor biliyorum. Siz sadece hocalarımızın tahminlerini takip edin.
-
Batı karadeniz bölgesinde "şuanki" verilere göre hiçbirimizin üzülmesini gerektirecek bir durum yok. Batı karadeniz balkanlardan gelen sistemlerde coğrafi olarak mantıken orta ve doğu karadenize göre daha şanslıdır, bunu bilmek için kahin olmaya falan gerek yok.
-
Bolu merkez anlık çok güzel kar yağışı var.
-
Arkadaşlar mgm'nin günlük haftalık saatlik her herneyse tahminlerine bakmayın, bakacaksanız da genel anlamda fikir edinmek için bakın rica ediyorum sizden. Adamlar saatlik tahminine 8 derecede kar koyuyorlar. Mgm'yi anlık radar ve uyarıları için takip etmenizi öneririm sadece.
-
Ben Can ‘a Cam abi diyorum
Hocam cam abi emojisi vardı bi ara noldu ona
-
30 cm'i küçük potansiyel olarak görenler olduğunu da öğrendik

-
hayırli geceler arkadaslar ecmwf nin son guncellemesi Giresun icin iyi mi?
:okey:
-
Umuyoruzki ege kıyıları dahil tüm türkiye kar yağışından nasibini alır. Evet dediğiniz gibi böyle soğuk sistemlerde izmir aydın manisa muğla şanssız oluyor "yağış" açısından. Bekleyip görücez.
-
Karadeniz geneli gayet iyi durumda, ama batı karadeniz çoğunlukla daha şanslı olandır.
-
Ege bölgesi için Afyon ve Kütahya hariç diğer şehirlerimiz kar yerine kuru soğuğu beklemeliler

Elinizdeki veriyi atın biz de tamam haklısınız diyelim. Eğer elinizde bi kaynak yoksa da burdaki insanlara lütfen yanlış bilgiler vermeyelim. Size gelene kadar bir sürü cevap verecek insan var. Kıyıya yakın yerlerin durumu henüz tam belli değil ayrıca.
-
Sistem şuan "Efsane" diyebileceğimiz durumda mı
-
acayip soğuklar geliyor herkes evlerinin açık taraflarını sıvasın
Reis italya kaybedince taraf mı değiştirdin :D
-
Hayırlı günler

Allahın izniyle güzel günler yakındır.