Hayırlı akşamlar 
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Maç Sonucu:
Antalyaspor 1-1 Beşiktaş
-
Maçı izleyenlere soruyorum son dakikalarda Antalya oyuncusu 1 saat yattı ama hakem ne hikmetse 18 saniye oynattı
İsmail futbol konusunu kapattırmaya mı uğraşıyosun anlamadım. Yöneticiler haftalardır şöyle polemiklere girmeyin diyo. Rica ediyorum şöyle yorumlarını kendine sakla ya da başka yerde konuş.
-
Fenerliye rahat maç izlemek haram
-
İstisnasız her maç 1 adamımız sakatlanıyor.
-
Altay :okey:
-
Şu topu rakibe verip press yaptığımız bilmem kaçıncı maç
-
Yaşayıp göreceğiz her şeyi. Oluruna bırakalım 2 3 hafta sonra yapalım yorumlarımızı. Transferler tutacak mı tutmayacak mı.Alınan paralara değecek mi değmeyecek mi. Bir de birbirimizi fanatiklik uğruna kırmamaya özen gösterelim. Malum çok hararetli bu futbol konusu.
-
Maç Sonucu:
Beşiktaş 1-2 Trabzonspor
-
Nwakaeme maçın adamı :okey:
-
Maç çok keyifli. Keşke her maç böyle olsa.
-
Artık yaşlandı eskisi kadar iyi olacağını düşünmüyorum ben
Daha 29 yaşında ?
-
Başakşehir geçen sene şampiyon olup 3 büyüklerin şampiyonluk büyüsünü bozunca heralde fazla tepki çekmemek için bu sene kümeye oynuyo.
-
Sakamisin sen ya kollar sayilmiyor ofsatta aglama
Serkan kardeşim polemiğe girmeye gerek yok "ağlama" gibi sözcüklerle. Seviyemizi bozmayalım lütfen.
-
Hakemlerin herhangi bir takımı desteklediği ve ona göre karar verdiği falan yok.Sıkıntı olan, adamlar cidden maç yönetmeyi bilmiyor.Cidden.Eskiden VAR yoktu hakem hatası der geçilirdi.Şimdiyse bu pozisyonlar VAR olmasına rağmen yaşanıyor.Bu saatten sonra hangi takım olursa olsun bu kadar rezil hakemlerin yönettiği bir ligin maçlarını yorumlamaya gerek yoktur bence.