Dışarıda muazzam bir tipi var. Keşke kameram bunu yakalayabilecek çözünürlükte olsa da foto atabilsem.
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hop, kar başlamış
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. :coksıcak::coksıcak::coksıcak:
-
Yerler ıslak olunca kar tutmuyormuymuş? ?.
Göl olunca mantıken tutmuyor maalesef ?
-
3-4 Cm birşey bekliyorum şahsen bakalım
Hocam beklemeyin :'D . Valla üzmek için söylemiyorum ama beklentinizi yüksek tutuyorsunuz. Sonra üzülmeyin onun için diyorum.Yağarsa da sürpriz olsun sizin için.
-
Çok fena yağıyor böyle hayatta tutmaz burda
Sizde tutarsa biraz sürpriz olur.Havada görürsünüz belki.Zaten rakımınız yetersiz.
-
O kadar çok yağmur yağıyoki şuan. Bu kadar yağmurun üstüne kar falan tutmaz. Kötü oldu bu.
-
Sıcaklık 2-2.5 derece civarında. Kar yağışı için 1 derece daha düşmesi yeterli
-
Bolu'da sıcaklık 9 dereceye kadar tırmandığına göre artık 1 2 saat sonra kar başlar
-
Soğuk cephe bolu'ya ne zaman girer
-
11 Derece fark da olmaz hocam dibimizdeki şehir 2-3 derece neyse de başka nedenleride olabilir şimdi böyle giderse orada kar erken başlar gibi
Lodos kesintiye uğramıştır şuanlık. Ama sistem anında sıcaklıklar daha eşitlenir.
-
Farka bak be bide bize bak Zonguldak 17 derece bartın 6 derece

Bartın geceleri zonguldak'tan daha soğuktur (nedenini bilmem)bide anlaşılan fön rüzgarları şuan orayı etkilemiyo.
-
Bu sistemde konumum adına burada 5 cm yapsa bana yeter valla ama sürprize açık gibi bakalım akşam güzel çıkacak gibi hissediyorum soğuklar daha güçlü gelir inşallah
Yağarsa zaten 0'ın altına düşmeyecek bi kar yağışı gerçekleşir.
-
5 10 cm birşey mi ? Günümüz şartlarında 5 10 cm e şükredin bence :D
-
Batman'da kar mı yağıyor şu an ?