ssw nedir acaba açıklayabilir misiniz
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Fenerbahçe'de Diego Perotti sakatlandı. Uzun bir süre sahalardan uzak kalacak.
Zaten 3 sezonda 12 sakatlık geçiren bir adamın alınması baştan hataydı.
Sakatlığıyla ilgili bir açıklama yapılmadı daha. Bu akşam yapılır büyük ihtimalle
-
2-0 kaybederiz.
Sonra 5-1 kazanırız.
Ondan sonraki hafta 4-3 kaybederiz.
Fenerli olarak biz alışığız böyle şeylere. Bence maç öncesi twitterdan beşiktaş aleyhine atıp tutanlar düşünsün. Her sene aynı terane yaşanmasın rezil olmayalım fenerliler olarak.
-
Çok güzel bir gol bırakayım şuraya. Türkiye'ye gelmiş en iyi kalecilerden Muslera bile sadece topu izliyor.
Tolga ciğerci... Arkadaş bi adam bulunduğu her takıma mı zarar verir ya :D
-
Bence aynı soruyu/aynı şeyleri tekrar tekrar yazan arkadaşları kısa bi sessizliğe almak güzel olur. Tabi bu benim görüşüm
-
Bu hafta sonu
Fenerbahçe-Besiktaş derbi maçı var.
Bakalım neler olacak.
Beşiktaş 3 0 alır. (Totem)
-
Emeğine sağlık reis :yumruk:
-
En yüksek 23,2
En düşük 10,3
Yağış 0,9 mm
Başarılar
-
Herkese hayırlı akşamlar. Bolu'da bugünkü kısa süren fırtına ve yağmurla 10 15 dakikada bir anda mevsim değiştirdik.
-
Izmire yagmur un y si yagmaz
Belli mi olur , coğrafya sürprizlere gebe
-
Eriyoruz bolu ne böyle ya yarın öğleden sonra gelecek gökgürültü sağanağı beklyoruö?
Hocam cidden gök gürültülü yağmur mu gelecek yoksa şu uyuz kapalı havaları yaşama ihtimalimiz mi var yine
-
Bu mgm her allahın günü batı karadeniz'i tek bir kütle olmamasına rağmen yağışlı göstererek neyi amaçlamak , nereye varmak istemektedir ?
-
Herkese hayırlı günler. Hava 30 derece ama %60 nem var. Gören de Antalya'da yaşıyoz zanneder.
-
2 3 sene önce bizim karacasu beldesindeki eve yıldırım düştüydü de bizden ve mahalleliden başka bilen olduğunu sanmıyorum hiç gazetede falan görmediydim
-
Kaynağı belli veya sizlere ait görüntüler varsa paylaşalım abiler
Hocam köroğlu gazetesine düşerse paylaşırım ?