En yüksek 22.4
En düşük 13.3
Katılanlara başarılar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEn yüksek 22.4
En düşük 13.3
Katılanlara başarılar
ssw nedir acaba açıklayabilir misiniz
Fenerbahçe'de Diego Perotti sakatlandı. Uzun bir süre sahalardan uzak kalacak.
Zaten 3 sezonda 12 sakatlık geçiren bir adamın alınması baştan hataydı.
Sakatlığıyla ilgili bir açıklama yapılmadı daha. Bu akşam yapılır büyük ihtimalle
2-0 kaybederiz.
Sonra 5-1 kazanırız.
Ondan sonraki hafta 4-3 kaybederiz.
Fenerli olarak biz alışığız böyle şeylere. Bence maç öncesi twitterdan beşiktaş aleyhine atıp tutanlar düşünsün. Her sene aynı terane yaşanmasın rezil olmayalım fenerliler olarak.
Çok güzel bir gol bırakayım şuraya. Türkiye'ye gelmiş en iyi kalecilerden Muslera bile sadece topu izliyor.
Tolga ciğerci... Arkadaş bi adam bulunduğu her takıma mı zarar verir ya :D
Bence aynı soruyu/aynı şeyleri tekrar tekrar yazan arkadaşları kısa bi sessizliğe almak güzel olur. Tabi bu benim görüşüm ![]()
Bu hafta sonu
Fenerbahçe-Besiktaş derbi maçı var.
Bakalım neler olacak.
Beşiktaş 3 0 alır. (Totem)
Emeğine sağlık reis :yumruk:
En yüksek 23,2
En düşük 10,3
Yağış 0,9 mm
Başarılar
Herkese hayırlı akşamlar. Bolu'da bugünkü kısa süren fırtına ve yağmurla 10 15 dakikada bir anda mevsim değiştirdik.
Izmire yagmur un y si yagmaz
Belli mi olur , coğrafya sürprizlere gebe
Eriyoruz bolu ne böyle ya yarın öğleden sonra gelecek gökgürültü sağanağı beklyoruö?
Hocam cidden gök gürültülü yağmur mu gelecek yoksa şu uyuz kapalı havaları yaşama ihtimalimiz mi var yine
Bu mgm her allahın günü batı karadeniz'i tek bir kütle olmamasına rağmen yağışlı göstererek neyi amaçlamak , nereye varmak istemektedir ?
Herkese hayırlı günler. Hava 30 derece ama %60 nem var. Gören de Antalya'da yaşıyoz zanneder.
2 3 sene önce bizim karacasu beldesindeki eve yıldırım düştüydü de bizden ve mahalleliden başka bilen olduğunu sanmıyorum hiç gazetede falan görmediydim