Burda fena fırtına koptu. Şimdi bi arkadaşım aradı yakınına bir yere yıldırım düşmüş. Perdeyi açmamla yıldırımı görmem bir oldu diyo.
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bi süredir radar takibi yapıyorum da 4 5 tane kütle teğet geçti bizi irili ufaklı bakalım ilerki saatlerde yakalıyacazmı.
-
Eser14 var mi biseyler hcm
Valla baya bi gürledi de yağış pek kuvvetli değil kütle bize gelene kadar zayıfladı.
-
Bolu şu sıralar inliyordur
Henüz değil de bekliyoruz hala
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Parçalı güneşli havada dolu keyfi
-
Günaydın Mersinde hava 23 derece parçalı bulutlu.
Bir sorum olacak ama herkesin cevap vermesini istiyorum yaza girmiş olmamıza rağmen benim yaşadığım şehir yaz başlangıcından beri asla sıcak olmadı geçen senelerde bu zamanlarda sıcaktan bunalırdık öğlen hava 28-29 dereceyi geçmiyor .ACABA bu her yerde böyle mi ? Ve sizce nedeni nedir ? her kullanıcı yaşadığı şehirdeki durumu yazarsa sevinirim.
Bolu'dayım. Evde bazen kapşonlu çekme durumuna geliyorum.Hava doğru düzgün 20 dereceyi bile geçmiyo 1 haftadır. Allahtan bugün sıcak vardı da rahatladık biraz.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Hocalarım belki saçma bir soru olacak ama anlamadığım için merak ediyorum böyle rastgele kütleler bir anda hem de gece 2 de nasıl oluşuyor acaba ?
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Fotoda yeterince heyecanlı görünmüyo farkettim ama hayatımda gördüğüm en kuvvetli yağışlardan biriydi.
-
Arkadaşlar dalga geçmiyorum abartmıyorum Bolu'da yağmurdan ortalık yıkılıyo şu an manzarayı görmeniz lazım
-
Herkese hayırlı günler. Bi sorum olacak bilgisi olanlara. Bu sene batı bölgelerde geçen seneki gibi oraj ve gökgürültülü yağışın oluşmamasının sebebi nedir ? Belki cevaplanmıştır ama ben görmediğim için soruyorum.
-
Gene 8 derecede yağan uyuz yağmurlara kaldık
-
Bolu çevreleri için gök gürültülü yağış olasılığı hala devam etmekte mi
-
Acaba bu yağışlar geldiğinde gökgürültülü mü olacak yoksa gri havada 12 13 derecede yağan uyuz yağmurlardan mı görücez
-
İlk Yarı:
Trabzonspor 0
Fenerbahçe 0
ÇOOOOOOK sıkıcı geçti
-
Sabahtan öğlene kadar 30 cm'in üstüne 5 6 cm daha kar yağdı şimdi de 1 buçuk saattir şakır şakır yağmur yağıyo nası bi şehirsin Bolu