Biz de taneler kovalıyoz hala
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam bir sorum daha olacak. Yağış takibi için mgm dışında bildiğiniz bir yer varmı. 3 saat öncesini gösteriyor sanırım mgm.
-
Can hocam Bolu'da kar yağışı ne zaman başlar bir bilginiz var mı?
-
Hocam bolu için pazartesi kar durumu nedir? Yarın için pek bi ekmek yok sanırım.
-
Mikail değil,Mikail aleyhisselam lütfen Allah'ın yarattığı belirli görevlerle görevlendirdiği Ruhani varlıkları böyle konulara malzeme yapmayalım. Ucu başka yere gitmesin. Bu yorumu bilmeden yazdığını umarak bir daha böyle yorumlarda bulunmayacağını düşünüyorum. Bu ve bu gibi ithamlar sözler insanı iman dairesinden çıkarır. Aman dikkat edelim.
Estağrufullah hocam şakasına düşünüp yazmıştım haşa Allah'ın yarattığı hiçbir varlıkla dalga geçmek bana değil kimseye düşmez. Bundan sonra daha dikkatli olurum kusuruma bakmayın.
-
Bolu'ya kar için ümidim yok dedimde sanırım Mikail lafları ağzıma tıkacak :'D
-
Gfs eğleniyor
-
Hocalarım sanırım Bolu'nun payına düşen kısım bitti. Bugün azcik kky dışında bi yağış almadık. Bugün daha yağış görürmüyüz?
-
Hocam bu gece etkili bir kar yağışlı görülür mü
-
Bugün tüm gün boyunca kar şöleni vardı. Sıkıntı... tüm gün 2 dereceydi...
-
Rüzgar çıktı 1 saat erimeyen kar 5 dakikada eridi. Şu an hafif atıştırıyor 1 derece
-
Azcık erkan yazıp riske gireyim nasl olsa hiç puanım yok :D
En yüksek 13.2
En düşük 6.1
-
Hocam konumum için -her zaman olduğu gibi- sıcaklık sorunu yaşayacağımızı düşünüyorum ama yine de sizin gibi bir uzmanın onayını almak isterim. Bolu merkezde kar durumu ne olur acaba
-
Bu 5 6 ocak gibi gelecek sistem sanırım batı karedeniz'in biraz batısında kalıyor acaba bolu için kar ihtimali söz konusu mudur ?
-
Liverpool 1
Wolverhampton 0
Wolverhampton'a helal olsun. Namağlup bir takıma karşı son 30 dakika çok baskılı oynadılar ama öyle şutlar çektiler ki yemin ederim gözlerim kanadı. Mane liverpool'un kahramanı.