12'sinden Önce Modellerde Görünen Sistemler Netlik Kazanmaz.
Karadeniz55 adlı kullanıcının mesajları
Tahmin ve Bölge Konularına Erişebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir.
-
-
O Virüs Kim İse Gelsin beni Bulsun Beni Ben Buradayım 😀
-
İyi Akşamlar ahali
-
Herkese Günaydın
Bu Sabah Samsun/Tekkeköy
Gece Yağan Kırağı -2 Derece ile buz tuttu921BEB05-2F9A-45DF-B449-60ABE978D322.jpg
-
Atmosfer'de NET Hiç bir Olay Yoktur.
-
Günaydın
Zonal Rüzgarların Seviyesi Yüksek,Bu Rüzgarlar 15 Gün Yada 1 ay İçinde Bir Anda Dip Yapmaz Biraz daha Beklemek Gerekiyor Güzel Sistem almak İçin
-
Herkese İyi Geceler
-
Samsun Hafif Yağmurlu
Sıcaklık : 8.9
Hissedilen: 8.5
-
Aralik son hafta göz kırpıyor, 2020 bitmeden güzelliğini yapacak kankam
Cfs;Günlük Hayaller Norveç, Hayatlar Şanlıurfa Dediği İçin. Çokta Güvenmeyin Ha! Şu başarısı vardır dediği tarihlerde Sert yada ufak sistem olma olasılığı yüksek oluyor
-
Bakmayın İş'ten Aş'tan Dolayı Uğrayamıyoruz Yoksa Nokta Atış Yapacağımız Zamanlar Yaklaşıyor Bekliyorum Takipteyim
-
Aralığın Ortasından Sonra Aksiyon Başlıyor.
Adım Adım Sabırla İnançla Yaklaşıyoruz
-
Herkese İyi Geceler.
-
Son zamanlarda Bu Beklenen Kasırga Tufanını Ülkemizde Görmenizi telaşeyle İzliyorum yani Ben Şahsen Ülkemde Böyle Birşeyin Olmasını İstemem Maddi Manevi O bölgede yaşayanlar kayıp içerisine girecek ne olsun istiyorsunuz anlamış değilim varsın kendi doğasında dönsün dursun
-
16:30'da Ankaranın Uydu Görüntüsü
-
karadeniz bölgesinde soğuma olarak en şanslı samsun bafrayı görüyorum... konumu gereği en iyi orası bana göre
Hoşgeldin küçük Bir Not Düşeyim Samsun Bafra Genelde Rüzgarı Yakaladığı İçin Tüm Yağışları Bafra Ovası alıp Kırıntıları Samsun Merkeze Getirir Neredeyse Ancak Geçen sene Soğuk Bakımından Merkez Bafrayı Geçti Bu da Rüzgarın Yıldız Olmasından Dolayı