samsun merkez atakum? çocuklar camda bekliyor
aslında atakum ilkadıma göre daha şanslı oluyor önü açık karayel eserse büyük sıkıntı yıldız'a yakın eserse kar göreceğiz hep birlikte
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştursamsun merkez atakum? çocuklar camda bekliyor
aslında atakum ilkadıma göre daha şanslı oluyor önü açık karayel eserse büyük sıkıntı yıldız'a yakın eserse kar göreceğiz hep birlikte
20 Ocak 1989 Samsunspor'un Kırmızı-Beyaz Renklerinin Yanına Siyah'ında Eklendiği Gün 1985-1986/1986-1987 Yıllarında Türk Futboluna Ambargo Uygulayan Şampiyonlukları 8 ve 5 Puanla Kaçıran Bir Takım Benim Doğup Büyüdüğüm Şehir Samsunsporun Malatya Deplasmanına Giderken Havzada Geçirdiği Kazada Futbol Şehitlerimizi Bir Kez daha Anıyorum Asla UNUTULMAYACAKSINIZ!
Bu Şehrin Çocukları Asla Sizi Unutmayacak
VAR OL SAMSUNSPOR ?⚫️⚫️
İyi günler sevgili havalarınsesi ailesi Giresun/Bulancak tepecik köyünde yağış şuan yağmur ve sulu kar olarak devam ediyor sizce ilerleyen saatlerde neler yaşanabilir? Bu arada bu köyün rakımına bakabilirmisiniz?
köyün rakımı 650 m civarı galiba sınırda kalıyor beklenilen sistemde kar görüp örtü yapma oranı daha fazla
Orta karadeniz iç kesimlerine hayırlı olsun gol haberleri tüm illerinde olmuş öğlenden sonra yağış kesilmeye başlayacak bu arada
Slm abi son guncelemede sahillere kar biraz kesilmis gbi ama bizim ic taraflari etkilermi son durumlar nedir tesekur ederim
Ben Halen Kar Bekliyorum Sahilde Havada Kar görürüm kesin ama iç kesimler güzel yağış alacak
Bu görüntülere göre Karadenizde Sinop,Samsun,Ordu,Tokat,Amasya,Çorum İlleri Şanslı Görünmekte Yağış ve Rüzgar Yakalandığı An Örtü Oluşturabilecektir
ECMWF Ara Saatleri
küresel ısınmanın bu denli etkili olduğu yılları yaşıyoruz 1911-1929 kışlarını örnek gösteriyorsunuz ama o senelerde dünya genelinde ısı yok denecek kadar azmış haliyle ülkemize daha rahat iniyordu sistemler
Yok biliyorum radar olduğunu da espri amaçlı dedim kütle çok zayıf ya hani :'D
Senelerdir O Kütleler Peşinde Koşturuyoruz Yusuf
abibbu gunceleme sona erdi karadeniz icin olumlu yada olumsuz bir durum olustumu yoksa degisen bisey yokmu tesekur ederim
Değişen Bir durum yok ben sistemi bekliyorum gfs güncellemesinde yağış artmış
Bölge olarak Banada sorabilirsiniz Arkadaşlar Yalnız cevapını Aldığınız soruyu Tekrar Sormayalı Karışıklık Oluyor
Samsun Kocadağ'a Efsane Kar Yağmış
Sonunda Samsunun Canik Dağlarının arka kısmına Kar Yağdı Sonunda Gözüm Kar Gördü Arkadaş Enteresan Bir Kış...
Tokat,Amasya,Çorum Kardan nasibini Alacak Kıyı İllerin İç kesimleri Daha Fazla Nasiplenecektir Bu Sistemde
ah mgm ah 850 hpa'da -10/-11 olacak sen yağmur ikonu koyacaksın karadenize hiç değişmicek bu kurum başında çaycımı oturuyo noluyo ?
Ama bugün akşam-gece saatlerinde bir yağış olurmu
Bugün beklemiyorum