Samsun Merkez Çukurda Kalıyor Bir Yanda Doğu Tarafı Bir Yanda Batı Tarafındaki Dağlar Yağış Ve Soğugu engelliyor yıllardır samsuna yıldız esmezse pek birşey ifade etmicek diyoruz bunda da haklıyız mesela tekkeköy öyle değil önü açık dağlar şehirden çok uzakta fark ediyorsan yağışlı sistemlerde tekkeköy çarşamba kadar yağmur alıyor yani karayel estiği zaman bile bu ilçeye yarıyor ama karayel bi şehir merkezine essinde görim seni o zaman ?
Karadeniz55 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Samsun merkez 16
Tekkeköy 4 derece
Arada 7-8 km var
-
Anne Tarafımın Memleketinden Ve Köyümün Yaylasından
Hayrat/Mesoraş Yaylası Bugün Çekilmiş
Rakım:2350
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Samsundaki puslu hava yüksek kesimlerde etkili oluyor ancak çok uzun süreli değil SiberianSnow sen işi biliyon boluya dünyanın karı yağacak bu sene

-
son soru en güçlü sistem diyebileceğiniz bir sistem varmı ?
var
-
24 ünde kar alırmı tutacak bir kar
26'sından sonrasına bakacaksınız 24'ünde sistem girmemiş oluyor kar değeri yapacak bir sistem girmiyor öyle söyleyelim en azından gönlün rahat olsun ankara kar alacaktır
-
Ankara ve Diğer İç Anadolu Bölgesindeki kentler 10 gün boyunca aralıklarla kar yağışına maruz kalabilirler yağış konusu son 3 günde netleşir
-
Sistemin En Şanslı Bölgesi Batı Karadeniz Ve Kıyı İllerimizin İç Kesimleridir Sinoptan,Artvine Kadar kıyı şeridinde Kar Beklentisine Girilmemesi gerekiyor 600 mt ve üst kısımlar kar alacaktır.
Peki Kıyılara ne zaman kar yağacak derseniz ocağın ortasını bekleyin
-
Sinan Yeni Yaşında Başarılar diliyorum Hocam
-
Günler Öncesinden Bu uyarıyı Yaptık.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
merkez yenişehir termometrem -18 idi
-
Aslında bazı ilçelri Lice hazro Hani sağlam kar alıyor ama merkezi çok sıkıntılı
o sistemden sonra diyarbakırda -18 dereceyi gördüm bizzat
-
Aralık 21-24 Arası Özellikle Ülkenin Batı Kesimleri Dikkatli Olması Gerekiyor İlk Etap Marmara,Ege,Akdeniz Bölgelerinde Kuvvetli Yer Yer Şiddetli Lodos Gözlenecektir Soba Zehirlenmelerine,Çatı Uçmalarına Karşı Tedbirli Olunmasında Fayda Var Rüzgarın Şiddeti Bölgeye Göre Değişmektedir
İkinci Etapta İse Ülkenin Büyük Bir Kısmı Lodos'tan Faydalanacak Ancak Batıdaki Kadar Şiddetli Olmayacak Bölgede Oturan Vatandaşlarımızın Tedbirli Olmasını Önemle Rica Ediyorum
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Şansa bak o yıldan sonra doğru dürüst kar yağmadı DiyarbakıraOndan önceside bi 10 sene öyle kar yağmamış benim şansıma kar beni orada da buldu samsunda göremedik orda yaşadık en azından

-
Aynen dehşet bir şeydi
Yolda yürüyemiyorduk.Sen nerden hatırlıyon?Askerliğimi O Senesi Orada Yaptım