Bugün Lodos Komple Eritti :'D
Karadeniz55 tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Ben sevmiyorum hocam pek :D sistem esnasında karayelle giden bulutlar vb :D
Aman Hocam Karayel sıkıntı bu şehire bafra ovasına takılan karayeli hiç sevmiyom yıldız esecekki hakkari kadar kar alırız tabi bu küresel ısınmayla hayal bile olamıyo
neyseki yağmur alıyoruz yoksa karadeniz çölleşecek gerçi barajlarımızda sıkıntı olmaya başladı zaten -
Yağış 4.5 mm Tahmin ettiğimden de fazla yağacak gibi bu şehrin ansızın süprizlerini seviyorum

-
2017'de Samsunun Yaşadığı O Efsane Kar Yağışında Samsun Meteoroloji 10.bölge müdürlüğü kendi bahçesinde yaptığı ölçümde 33 cm olarak mgm kayıtlarına geçmişti ancak benim olduğum bölgede 50 cm birikim vardı
-
Aynen hocam güzel yağıyor bende samsundayım meşe tesisleri tarafında siz neredesiniz?
meskenler hocam en azından sahile göre rakım farklarımız var 2017 ULL olduğunda yüksekliğe göre kar birikimi mevcuttu
-
Samsun Merkez Yağış 4 mm oldu gayet güzel
-
Ana çıktının ortalama 0 derecede olması gayet güzel
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
samsun merkez beklenilenden fazla yağış alacağa benziyor Deniz üzerinden gelen sarı kütleler mevcut öngörülenden daha erken başladı ve fazla yağıyor daha gece var ben bi 15 mm bekliyorum
-
Hazırlanın !
Aralık 22'sinden Sonra Tam Bir Aylık Karadeniz Aksiyonu Başlıyor Ocağın 25'ine Kadar Ülkemizi Sık Sık Soğuk Ataklar Yoklayacak Bir Balkanlar, İki Sibirya-Kırım hattı sistemi bekliyorum Artık Özlediğimiz Kar Yağışlarını GörebileceğizVİRA VİRA VİRA
-
Şimdi şunu söylemekte fayda var biz gönüllü meteorologlar olarak aslında mgm çalışanlarından bir farkımız yok devlet kurumları asla 7 gün sonrasının tahminini vermiyor biliyorlar ki değişime çok açık güven kaybı yaşamamak adına hatta hatta 7 günlük takvimlerinde bile büyük değişiklik oluyor 2 gün önce mgm kurumumuz kar veriyordu şuan vermiyor Ecmwf modelinden alıyorlar verileri peki mgm bir gösterip bir göstermeyince kimse hesap soramıyor biz burada kar gelebilir diyip bizde mgm gibi modellerin azizliğine atmosferin azizliğine uğruyorsak bizi niye günah keçisi gösteriyorlar yıllardır bunu cevapını bulamadım aynı verileri mgm kurumumuzda veriyor ancak gönüllü meteorologlar suçlu oluyor bu kafa yapısından çıkalım arkadaşlar kimse kahin değil biz modellerin yalancısıyız sadece bu kadar teknolojinin yalancısıyız atmosferin yalancısıyız.
-
Balıkesire geçmiş olsun çok sayıda artçı sarsıntı meydana gelmektedir gelmeyede devam edecektir dikkatli olalım
-
-
Doğal Afet Yaşanabilir Antalya Halkı Tedbirli Olsun Başka Şehirlerde Olan Akrabalarıda Antalyada olan yakınlarını aramalı en azından yaşlılarımızın haberi olmalı lütfen duyarlı olalım
-
Mgm Aylık Tahminlerini Güncelledi
Ecmwf'yi Baz Alarak Tahmin Yapmaktadırlar Bunuda Söyliyelim Değişime Açıktır
Ocak
The content cannot be displayed because it is no longer available. Şubat
The content cannot be displayed because it is no longer available. Mart
The content cannot be displayed because it is no longer available.