selamun aleykum iyi günler bursa hakkında yorumunuzu öğrenebilir miyim? Teşekkürler
Batı Bölgelerin Durumu Siklonun Konumuna Bağlı Şuan Ecmwf'ye göre 15 cm altı kar görünmüyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturselamun aleykum iyi günler bursa hakkında yorumunuzu öğrenebilir miyim? Teşekkürler
Batı Bölgelerin Durumu Siklonun Konumuna Bağlı Şuan Ecmwf'ye göre 15 cm altı kar görünmüyor
Boluyu senden de duyayım hocam fikriniz ne ben 40 diyorum
30 cm garantin var ?
Trabzon için durum nedir kaç cm kar yağar???
30 cm Altı Kar Beklemiyorum
Bafra için durum nedir hocam
20 cm Altı Kar Olmayacak
Karadeniz İçin Soruları Alabilirim Bölge Bölge Ve Benim Verdiğim Cevapın Üstüne Karamsarlık İstemiyorum Artık ?
trabzon
tokat
Amasya
Samsun
Samsunu da bi atarmısın kardeşim
Serkan Kendini Çok Kastın -12 giripte Sana
Kar yağmazsa bende bu mesleği bırakırım siz istiyorsunuz ki 1 metre kar yağsın ben 10 cm kar görsem eyvallah edecem biraz sakin olun sahil kısmında diyorsun da rüzgar uygun olmadığı zamanda ben burda 5 cm kar görürüm iç kesimler istediğini alacak diyoruz
Sabah Ecmwf'yide görelim açıklama yapacağım karadeniz adına artık yaslanın arkanıza çok stres yaptınız
Ecmwf'de coşkuyu verdi şimdi bekliyorum ?
Ecmwf Başladı Heyecan Dorukta...
Karadenizin iç kesimleride güzel kar yağışları alacak sabırlı olun hepimizin gözü bu sistemde -14'e dayandı diyagramlar iç kesimler korkmasın asıl korkması gereken samsun eğer karayel eserse vay halimize Ancak yağış ve rüzgar yarın netleşmeye başlayacak şimdi gözümüz ecmwf'de ?