https://www.mgm.gov.tr/sondurum/radar.aspx buradan şehir seçebilirsiniz
Karadeniz55 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Öğlen gibi sistem orta karadenize ulaşacaktır
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Kimse yokmu ya?
Sabırlı ol Akşama Doğru Başlayacak Sistem Henüz Batı kAradenize Anca Ulaştı
-
Geçen Sene Ocak Ayı Ve Bu Sene Ocak Ayı karşılaştırması Gerçekten Avrupa Yanıyor Ve Bu Bizede Etki ediyor
Yaklaşık 6cm fakat insanların basmadıgi, temizlenmeyen yerlerde 20 cm e kadar vardı.
Yarın Aksiyon Başlıyor Senin İn Seviniyorum Doya Doya Göreceksin Kar ❄️
-
Karadenizin Ne Zaman Ne Yapacağını Bilemezsiniz Geçtiğimiz Sistemde Tokat'a Ne Kadar Kar Yağdı?
-
Hocam zaten kıyaslanamaz da ben onu Bolulu arkadaşlar için söyledim
Şartlar bolu içinde uygun çukurda bir şehir olmasına rağmen
-
Hocam MGM uyarı yaptı. Bolu için +20cm kar bekliyor. Siz Tokat için kaç cm kar bekliyorsunuz
Bolu ile tokat kıyaslanamaz bu sistemde siklonun durumuna göre batı karadenizin bazı şehirlerine yoğun kar ikonu koydu ama benim tokat için tahminin halen geçerli 20 cm bekliyorum
-
Doğru diyorsun hocam Düzce-Zonguldak-Bartın için geçerli oluyor dediğiniz gördüğümüz gibi.Düzce'de geçen sistem +10 cm varken Zonguldak bomboştu mesela
En önemli faktör rüzgar oluyor böyle sınırlı sistemlerde yoksa -12 gelse rüzgar sorun olmaz ancak böyle -9/-8 arasında gidip gelen sistemde rüzgar faktörü çok önemli
-
Hocam Bartın Merkez dahil yoğun kar ve kar ikonu koymuş 24 saate Zonguldakla aynı konumda ve rakımı da aynı neredeyse Zonguldak Merkez'de kar ikonu yok onu kastettim.Yan yana iki şehirden bahsediyoruz.Burada Bartın Merkez rakım sayılmaksızın yoğun kar koyulmuş.
Soğuk cephenin girişi marmarada yeterli olmadığından siklonun konumundan dolayı şehrin yapısına göre de kar yoğunlaşabilir bende senin gibi samsunda damla kar yokken sinopta 70 cm kar görmüş insanım burası karadeniz burada herşey mübah ?
-
Karadeniz Sahil Boyu KKY Zamanla Kar Yağacak Mgm'ninde Dediği Gibi Bu Sistem rakım Sistemi dedim dün 200 mt üstü rakımlı yerler yoğun kar yağacak
-
Karadeniz55 hocam Tokat merkez için kac cm kar bekliyorsunuz ? Hayırlı akşamlar herkese.
Çarşamba-Perşembe-Cuma Toplam Kar Birikimi 20 cm bekliyorum aşağısı olmaz
-
Hocam sizin Zonguldak 100 Rakım adına düşünceniz nedir ?
Rakım Yükseldikçe Örtü Ve Kar Yoğunluğu Fazla Olacaktır bu sistem rakım sistemi
-
30 Mart 2014 Sisteminde Samsun ve Karadeniz sahil Hattı ince örtülük kar görmüştü bu sistemde
The content cannot be displayed because it is no longer available. Şimdi 30 Mart Sistemine Benzer bir sistem yaşayacağız ancak bu sistem 2014 sisteminden daha kuvvetli ve yağış daha fazla artık modele bakma zamanı değil dew point ve skew-t donma haritalarına bakma zamanı belki soğugun girişi samsuna sabah geliyo ancak kar yapmıcak değil doğu karadeniz'e soğuk girişi akşam olacağı için daha şanslı görünüyor ancak sahil örtü yapacak şekilde kar alacaktır
Karadeniz55 hocam öğlenden sonra yağış kesilecek dedin ama hala yağış var ve kuvvetli.
Burası karadeniz şaşırtmada üstünde yok ?