Selamun aleyküm arkadaşlar sezonu açtık hayırlı uğurlu bereketli bol karlı bol yağmurlu günlerimiz olsun inşallah
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Angora karkunduzu Doğum gününüz kutlu olsun
karkunduzu Angora doğum gününüz kutlu olsun, nice güzel yaşlara
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Doğum gününüz kutlu olsun Angora karkunduzu
[…]
Doğum günleriniz kutlu mutlu huzurlu olsun 🎁 🎈
Çok teşekkür ederim arkadaşlar hep beraber nice mutlu yıllara inşallah
-
Sıra bize geliyor inşallah arkadaşlar sabırla takib ediyorum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Muhammed Ali doğum günün kutlu olsun kardeşim nice mutlu yıllara
-
Bu geceden itibaren kar değerlerine düşüyor Ankara Yarın gündüz en azından örtülük kar yağacağını düşünüyorum sonrasında da konvektif kütlelere iş kalıyor artık
-
Şuan Eskişehir Karla karışık yağmur var ama kar taneleri sanki kar topu gibi düşüyor havadan
Kara çevirir birazdan
-
Arkadaşlar şimdiden önlemi alalım sadace model paylaşalım
-
Eline sağlık mustafa28 kardeşim
-
Sezonun kötülüğünden geçtim kendi aramızda bile böyle kötüysek keşke sistem gelmeseydi de böyle şeyler olmasaydı.
Anlık duygularla hareket edebiliyoruz herkes kar sevdası peşinde koşuyor herkes birbirine saygılı olsa çok daha güzel geçireceğiz bu sistemi
-
İnşallah herkes mutlu olur bu sistemden böyle kötü bir kış sezonunun sonunda az veya çok herkes kar görecek
-
Arkadaşlar sizin demenizle veya başkasının demesiyle mi sistem doğuya batıya gidecek bu sayfa model paylaşım yeri o an ne gösteriliyorsa onu yorumlayın duygu ve düşüncelerinizi kendi bölge sayfasından paylaşabilirsiniz kalp kırmaya gerek yok
-
Eskişehir olarak şöyle 5 cm kar alsak ben razıyım
Rahat alırsın merak etme dekler sana ulaşıyor onlar vurduğu yeri saniyesinde bembeyaz eder
-
Biz sisteme dahil degiliz uzaktan öyle bakicaz kuru soğuk yiyerek
Hava çok soğuk olacak 1 mm bile 2- 3 cm yapar dek ile konvektif yağışlar etkili olacak o yağışlar şuan modelde belli olmaz ben o yağışlardan ümitliyiz
-
ukmoyla eco
gfs ve gem kardeştir
Şu nickinden bekliyoruz ama nafile