Geçmiş olsun Semih Ö. 3 hafta önce bende oldum tampon çıkana kadar sıkıntı oluyor çıktıktan sonra rahatlıyorsun
Buda bendeki değişim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGeçmiş olsun Semih Ö. 3 hafta önce bende oldum tampon çıkana kadar sıkıntı oluyor çıktıktan sonra rahatlıyorsun
Buda bendeki değişim
Haftaya kar topu oynarız
Yardımcı olmak istediğiniz için çok teşekkür ederim ama ben bu ödevi yaparken öncesinde araştırmamı yapıpda geldim bir sonuca ulaşamadım hani zaten bir sonuca ulaşabilsem buraya yazmayacaktım üslup olarakta yanlış birşey söylemedim diye düşünüyorum ama sizi rahatsız eden bir cümlem,kelimem olmuş yinede özür dilerim
şimdiden başarılar dilerim kardeşim benim bildiğim mgm sayfası başka kaynak bilen varsa paylaşır arkadaşlar
Meteorolojinin sitesini inceledim orda bulabilsem buraya yazmazdım zaten bana son 10 yıla ait lazım örnek 2012 sıcaklık ve yağış ortalaması sonra 2013 sıcaklık ve yağış ortalaması gibi sonra bunları grafikte göstereceğim
kardeşim yardımcı olmak için link attım mgm den baktığını nerden bileyim üslubuna dikkat etmeni rica ediyorum
Merhaba havalarınsesi sitesi üyeleri ben Sosyal bilgiler öğretmenliği 1. sınıf öğrencisiyim öğretmenimiz Genel Fiziki Coğrafya dersinde ödev olarak "Manisa ilinin sıcaklık ve yağış(son 10 yıl) grafiğini excelde hazırlayınız" adlı konuda ödev verdi ve benim Manisa ilinde son 10 yıla ait sıcaklık ve yağış verilerine ihtiyacım var bu verilere nasıl ulaşabilirim yardımcı olabilirseniz çok güzel olur şimdiden çok teşekkür ederim
hayırlı olsun kardeşim şimdiden bu linkten araştırabilirsiniz
Paralı sitenin adı neydi arkadaşlar
Gayet güzel vade uzun ama daha da güzelleşir umarım
Akşam olanı var mı
İyi geceler arkadaşlar sezonu açtık hadi hayırlısı haftaya Salı Ankara için ilk kar topu oynanabilir
Selamın aleyküm hayırlı akşamlar arkadaşlar uzun bir aradan sonra bir gelip selam vereyim dedim sezon yaklaşıyor gerçi yine fazla aktif olamayabilirim ama bir gözüm de buralarda olacak şimdiden hayırlı bir sezon olur inşallah
doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Angora doğum günün kutlu olsun abim🖤
Angora doğum günün kutlu olsun Sedat abi
Angora mutlu yıllar 🥳
Sedat abi doğum günün kutlu olsun 🤍
Sağolun teşekkür ederim arkadaşlar hep beraber mutlu yıllara inşallah
Önümüzdeki üç gün çok kuvvetli lodos ve yağışlar olacak inşallah 40-50 mm bulabilir sel su taşkını olabilir dikkatli olmak lazım
Helal olsun kardeşim Sahutt bu zor günlerde geçecek inşallah hep birlikte dayanışma ile tekrardan tüm vefat edenlere Allah tan rahmet yaralı olanlara acil şifalar geride kalanlara da sabırlar diliyorum
Grönland blokajı kokusu var biraz