Akşam güncellemesinden benim pek bir umudum yok açıkçası. Gfs birazdan sistemi bozarsa dahada düzeltmez gibime geliyor???
yanlış adresdesin abi ağlama konusu az ileride ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAkşam güncellemesinden benim pek bir umudum yok açıkçası. Gfs birazdan sistemi bozarsa dahada düzeltmez gibime geliyor???
yanlış adresdesin abi ağlama konusu az ileride ?
Geliyor hazırlanın 14 Ocak tan 20 ocağa kadar hayat duracak İstanbul Ankara ve bir çok şehir kara doyacak 
![]()

![]()
![]()
Kütle erimezse 1 saatte Ankara'da yağış başlayacak
Mgm güncel İstanbul'a kky geldi
Gfs vermiş coşkuyu
Geloo
Bu eski degilmi
870 başlıyor 1300 kadar ulaşan yerler var
Bu arada en düşük rakımlı ilçelerden birinde oturuyorum ??
Angora abi ankarada sorun olmaz bu sistemde zaten rakimi kac ankaranin ?
870 başlıyor 1300 kadar ulaşan yerler var
Moral bozmak yok diyagramlar gayet güzel günlük modeller bı bozup bı düzeltirler son 48 kadar takibe devam

EPS verileri dün akşamla kopyala yapıştır. Akşam paylaşırız
O zaman bugunki ecm hayal görüyor akşama hizaya gelir diye ümit edelim fakir tesellisi ?
CAN hocam eps verileri ne âlemde musaitsen atabilirmisin
Hocam bu gfs ile ecm napmış uyandırın beni bu kabustan altıüstü ocağın ortasına geldik güzel bi kar yağışı bekliyoruz ortalama 1000 rakımlı karasal iklimli bi bölge olarak neden bu kadar zor
Hocam moralinizi bozmayın a.b sistemlerde hep olur bu geçen yıl 6 Ocak sisteminde çok iyi hatırlıyorum son 18 saat kala bile uzlasamadilar bı gün 30 cm bı gün 0 cm verdiler o yüzden rahat olun illaki bişeler alırız vade kisalinca sınırlı alan modellere geçeriz
sanki günler geçmiyor gibi
Diyagrama bak 14 sonrası bol aksiyon öncesi fazla takma

Bnde beğenmedim 14 15 i kuş etti sabah Daha iyiydi
Can a.b oluşmadı giritte