Ankara ve Konya hattına güzel kar verdi
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
12h olarak devam edelim mustafa28
-
mustafa28 lcc modunda atalım önemli yerle kutup olarak atarsın
-
UYARI !!!!
Arkadaşlar model takibi yaparken lütfen geyik muhabbetine fazla kapılmayalım modeli o anlık güncele göre yorumladığımızı unutmayalım kesin olacak gözüyle bakmayalım beğenmediğiniz yerleri sebepleriyle yazalım yada bölgem için iyi değil gibi çünkü anlamayan arkadaşlar olabilir onlar yanlış anlayabilir hadi hayırlısı olsun
-
Geldik
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu omıcron fazla tehlikeli değil diyorlar bulaşıcılığı da azmış niye korkuyorlarki belkide bitiyor yavaş yavaş
-
Eline emeğine sağlık Sahutt tekrardan göreve dönmende ayrıca sevindirici tebrik eder başarılar dilerim
-
Gem control
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ecm ens 240
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Şunları 96 h de görmek dileğiyle eline sağlık Hasan61
-
144 güzel geldi
-
19 Aralık sistemi de güzel
Gem yine devam demiş
Benim şu an gördüğüm kadarıyla yağış sıkıntısı var gfsde fakat domaniç tarafı etkili kar yağışı alabilecekmiş gibi gözüküyor
Pazartesi salı netleşir ilk sistem yani 15-16 sistemi
-
Angora geçen yıl beni delirten konya bu yıl baya ablerin etkisinde kalıcak gibi bu sefer de eskişehirin ayazı bana kaldı hocam =D
Sende bir şeyler var desene 🤣😂