Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Saatleri 12-24-36 -48 olarak atalım
-
Beğenilerle destek olalım Saadet arkadaşımıza şimdiden eline sağlık kolay gelsin
-
Aslında şehir merkezi il sınırlarının biraz daha kuzeybatısında o yüzden kuzeydoğudaki ilçelere göre daha şanslıdır sanırım tabi bi kütahya bi afyon olamaz ama
Kütahya gerçekten iç Ege’de zirveyi kimseye kaptırmaz imkanım olsa kar açısından yerleşeceğim üç şehirden biri
-
Teşekkür ederim hocam konya hep biliyosun en çok yağışı 1 2 derecelerde aldı soğuk girdi yağış bitti mevsimsel tahminler aslında eskişehir adına güzel gözüküyordu ama bakalım yağış sıkıntısı olabilir gibi geliyor
Yağış sıkıntısı ne yazıkki Ankara ve çevresinde oluyor ama Eskişehir Konya’ya göre daha kuzeyde olması açısından yağan kar az olsa doyurucu olabiliyor ve yerde kalma süresi uzun oluyor hayırlısı diyelim
-
Aynen üniversiteye geçince şehrim de değişti
Hayırlı olsun hocam üniversite başarılar dilerim geçen yıl Konya’dan çok çekmiştin bu sene Eskişehir de bol bol kar görürsün diye düşünüyorum kar konusunda şanslı illerden
-
şuan konyadayim is gereği ve 1 hafta kalicam kar gorme şansım nedir
Haftaya cuma cumartesiye göre şimdiki verilere görme şansın yüzde 50-60 civari
-
Ben sıkıyorum arkadaşlar sabredemiyorum
Abi sen çarşamba başlıyorsun kar almaya zincirleri hazırla kızakları hazırla
-
Gfs gece kim paylaşacak yerimizi alalım yavaştan
-
Bu ne la böyle
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İç Ege ve İç Batı Anadolu 15inde sezonu açacak gibi görünüyor yağış son ana kadar fark eder ama son güncellemelerde yer yer bozulmalar yer yer düzelmeler devam ediyor vakti gelince sorumlumuz yeterli açıklamayı yapacaktır zaten
Geçen sene konyadaydın galiba demi bu sene eskişehirdemisin
-
Gefs control
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kolpaçino gem inşallah tutturur 😂😂😂
-
-
Gem model sonu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.