Doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu yıllara
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Maalesef öyle hocam.
Angora da görünmüyor, sanırım kar yağan bir yere kaçtı
Yoğunum biraz bu aralar kusura bakmayın
-
gördük 2002 kışını 20 derece
Yorumlarını tek paragrafta atarsan iyi olur watsapp yazismasi gibi olmuş :D
-
Neyse sonra konuşuruz şuan gfs güncelleniyor orayı takip edelim
-
?Anlamadım ilk mesajını ondan attım onu
-
MOBİLDEN Mİ YAZIYORSUN ABİ
Kardeşim öncelikle küçük harf kallanalim
Evet mobilden
-
sizde cyokmu ventusky
Yoktu sen diyince indirdim ?
-
wentusky da ankarada sıcaklık düşüşüne baksanıza 13 ünde 12:00 dan 15:00 a bakın
Bizde o yok noluyor anlat bize kardeşim
-
Muhammed Ali bide seni ziyaret edelim izmir Narlıdere askerlik yapmıştım oralarda havalar nasıl
-
O ilçeleri hariç tuttum zaten ??. Ama dediğim gibi Adana Osmaniye ve Mersin gerçekten zor kar alıyor. Hatay tartışılır. Biz her sene alıyoruz nasibimizi şükür ?
Bizde tekiree gidiyorduk kar üstünde Mangal yapıyorduk bir Adanalı her yerde mangal yakar

-
Ben bir de şeyi anlamadım 14-15i bi sistem vardı şimdi o da tam gözükmüyor ecmde ne garip iş
Hocam daha sistemi oturtmadi modeller beklemeye takip etmeye devam
-
Angora maalesef Doğu Akdeniz için yaptığım değerlendirme Adana için de geçerlidir. En azından 1 haftalık süreçte yağış çok çok az yerde görünüyor. Ve sıcaklıklar yer yer 20 dereceyi bile aşıyor. Kar ihtimali ise uzun bir süre bulunmuyor. (Yükseltisi fazla ilçeleri hariç tutalım.)
25 yıl adana da yaşadım kar ihtimali merkez için yok gibi bişey hiç görmedim belki bir iki tane havada oda onda da nasıl sevinmiştim ?
Ama Tufanbeyli Pozantı gibi ilçeler metrelere oynuyor adanayi seviyorum halen her sene mutlaka giderim
-
Ben gelim hocam eski Adanalı olarak Adana'da durumlar nasıl Sahutt
-
ozamanda nisan 20 de kar aldı abi ama 2018 2019 da
bak ağzınla söylüyorsun nisana kadar şansımız var kışı bitirme şimdiden sabırlı ol güzel olacak inşallah