Sincanda başladı ince ince yağıyor şuan su soğuklar gelincede şöyle bir hat yakalasak güzel kar yağışı olur
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ankaraya yağış hattı yaklaşıyor öğlen ve akşama kadar güzel yağış alacağız
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
CAN Ankara diyagrami varmı ecm ?
-
Ankara olarak sucumuz ne boşluktayiz yine.?
Bakma sen ona her şey bı siklona bakar ibre bize döner yani daha çok erken yağış konuşmak için
-
-
Hatta 0 bile yeter ama - 2 daha guzel olur
0 yetmiyor saç baş yoldurur bı kar bı yağmura çeviriyor rüzgar yonu degistimi kky dönüyor en güzel -2ile -4 arası
-
2017 DEN BERİ BURDAYIM
Daha çok burada olacağız inşallah
-
Dedigim gibi şuanlik soğuk güzel takibe devam kardeşim müjdeli haberleri vermek için can atıyorum gözün burada olsun
-
-2 YETERLİMİ ANKAR İÇİN 850 DE
Yeter 1000 metre üstü için -3-4 on numara olur daha aşağısı da bize yaramıyor kuru soğuk oluyor ne yazikki en güzeli -4
-
ABİ NIŞANTAŞI AVMYE GİT ABİ ORASIDA İYİ 1100
Kapima yagmadiktan sonra neyleyim ben orayı bu şekilde gelirse Ankara'nın her yeri kar alır
-
NEYSE ABİ EN KÖTÜ DİKMENE GİDERİM

Ben napiyim sincandayim en çukur ilçe:D
-
ECMWF KAR VERMİŞ ANKARAYA
Evet çoğu model veriyor ama biz yine temkinliyiz çünkü yine yağış soğuk çakışması olacak 13 Ocak da saç baş yolduran cinsten yani dah 10 gün var sonrasında soğuklar kar seviyesinde yağış kovalacagiz her gelen yağış kar olarak düşer (şimdiki görünen tabloda değişim olabilir )
-
sallama serbest mi burada.
Kafana göre
-
Merhaba arkadaşlar
Hızlı ve öfkeli bir yağış geliyor
Yarın sabah saatlerinde yağış bölgemize giriş yapmaya başlıyor Eskişehir Ankara ve Yozgat taraflarında yağış hattı görülecek Çarşamba sabahı Sivas ve Kayseri taraflarında kky ve kar yagabilir daha sonra yine sıcak dalga ve güzel yağışlar devam edecek yağışların cinsi ne yazikki yağmur
Asıl kar yagislarimiz 13 Ocak ile gelmeye baslicak patern değişimiyle soğuk tarafta kalacağımız soğuklar bölge için yeterli gibi duruyor ayrıntıları vade yaklaştıkca ara ara bilgilendirmeye devam edecem
-
bu adama bayılıyorum
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.