Gece güncellemesi için kimler burada
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Konumumda yağmur başladı
-
Gfs gem ecmvf üçüde 240 da İskandinav Yükseği konusunda hem fikirler bunlar güzel gelişmeler detayları artık vade yaklaşınca bakarız
-
Eveeett uzun bir zamandan sonra herkese merhabalar yine bir kış başlangıcı yine Ankara için Kar beklentilerimiz, takiplerimiz başladı ama 2022 ve 2021 in muhtemelen son kısımları hem Ankara için hemde tüm Türkiye için verimli olacağını düşünüyorum yağmurlar zaten buna eşlik ediyor 18 inden sonra ise Kar da güzel bir sürpriz yapacaktır diye umuyorum bu kış çok uykusuz kalacağız gibi duruyor yeniden herkese Merhabalar 👋👋👋❄❄❄
Hoş geldiniz sizde bir hafta sonra uykusuz geceler başliyacak gibi kar nöbetleri başlıyacak inşallah
-
Negatif çok şükür ancak ağır bir grip geçiriyorum güzel dilekleriniz dualarınız için teşekkür ederim..
Geçmiş olsun hocam Allah acil şifalar versin
-
15 i itibariyle buralar karışacak der diyagram
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gfs ayın 15 ine konumuma 20 cm kar vermiş 😄
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
995 mi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gfs sabah ne vermiş öyle 😄
Herkese hayırlı geceler
-
-
Dikkat !!!!!!
Saygıdeğer arkadaşlar lütfen sinerji(sallama ) konusu ile üyelerin şahsi tahminleri sayfasını karıştırmayalım birinde vierisiz tahmin birinde de Verili tahmin yapılıyor
Tahmin yapan arkadaşları lütfen şıkıştırmayalım tutar tutmaz adı üstünde şahsi tahmini isteyen inanır istemeyen inanmaz lütfen birbirimizin tahminlerine ve sözlerine saygılı olalım
-
Hadi hayırlısı bakalım başkanım
-
Böyle bir şey olur inşallah tabi biraz daha batıdan
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.