Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hadi herkesi ateş etmeye çağırıyorum

-
Buraya aldım yorumunu
Buraya yazıyorum yer yer yarım metre üstünde kar göreceğimiz bir EFSANE YOLDA! GÜNÜ GELDİĞİNDE BAKARIZ

-
mesela gem güzel bir örnek vermiş

-
konu ile epey alakasiz bir sey soracagimdan dolayi sizlerden ozur dilerim fakat Semih Ö. bende karabük yeniceliyim sen yenicenin hangi mahallesindendin?
Buradan konuşabilirsiniz
-
SnowTime hocam sistem gelecek ama daha ne şekil gelecegi belli değil bizim bölgeye en çok yarayan siklonlu sistem oda tahmini çok zor son 72 hatta 48 kadar rotası tahmin edilemiyor eğer giritten patlayıp Akdeniz'e doğru yol alıp oradan Antalya ile Kıbrıs arasına yerlesirse metreler oynar bakalım netletssin daha detaylı konuşuruz
-
Radar takibine haftaya başlar mıyız?
Yağmur olarak diyorsan abi yarın başlarız kar olarak da 13 ocakda inşallah abi
-
ANKARA YAĞIŞ SIKINTISI ÇEKERMİ OCAK ORTASI SİSTEMİNDE
Hocam onu şimdiden söylemek çok zor daha sistem bile kesinleşmedi son 3 gün hatta 2 gün kala bile değişebiliyor zamanı gelince gerekli açıklamalar hem ben hemde diğer görevli arkadaşlar yapacaktır şuan sadace model takibi yapıyoruz
-
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Chelsea için zor bir akşam
Kar varmı Ömer ona göre izleyelim ?
Edit maç bitmiş yeni farkettim
-
gelde paylaşma yürek mı dayanır su görüntüye

-
Bi gunvellemeyle moralini bozanlar oluyor bu kış ilk defa parametler bizi bu kadar net gösteriyor ama arkadaşlar halen ümitsiz o yüzden atıyorum bunları
-
Ocak 12 den sonra kavuşuyor muyuz sayın sorumlum?
İnşallah abi bı aksilik olmazsa hatta senin oralar şimdiki güncellemeye göre ayın 7-8 i gibi de görebilir ama etkili olmaz daha sağlamı 13 ve sonrası

-
gem set ortalaması bir çok model hem fikir 14 sonrasına

-