The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Erzurum iyi kar yağıyor
-
Yeni kış ayı sohbet konumuz hayırlı olsun
-
-
Ankaramıza hayırlı olsun ben kaçırdım gibi ama haftaya daha iyi bir sistem olacak gibi
-
Yeni konumuz yeni sezonumuz ve resmî olarak kış Ayına girişimiz hayırlara vesile olsun gece paylaşım mesulumuz Saadet şimdiden kolay gelsin ilk model paylaşımı sana nasip oldu inşallah bereket getirir
Bu arada bende kışa Adana da girdim yıllık izindeyim fazla aktif olamıyorum haftaya tam gaz model takibine devam ☺️
-
Konu için teşekkür ederim bu mevsimde bu seneye kadar bu kadar takip yapılmadı kapatmasıda sana ait olsun .
Elim uğurlu geldi demekki inşallah kış sezonunda da aynı heyecan ile takipler yaparız
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Dananın kuyruğu kopma saatleri. Akşam yarın sabah ve akşam ki güncelleme sonu kesinlik kazanır. İzlanda araya girerse tam orta Avrupa daki siklonun bir an önce hızlı dogulması lazım. İSTER direk dogu ister güney dogu ister Bi şekilde o alanı İskandinav yükseğine bırakması lazım.
Kuzey dogulu hal alırsa biraz kırım Ermenistan tarafına dogru yukarıya davet gönderebilir.
Azorun çok pasif kalması bu durumları zorlaştırıyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yorumunuza uygun güncelleme gibi hocam
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ben nasıl kendi rütbemi yükseltebilirim bilen var mı ?
paylaşım yaparak yorum yaparak aldığın tepkiler karşılığında puanlar geliyor
Üye Atamalarında Düzenlemeye Gidilmiştir.
Tepki Başına Gelen Puan: 3 Puan
Oturum Açma Başına Gelen Puan: 50 Puan
Yorum Başına Gelen Puan: 1 Puan
Acemi Üye Gerekli Puan: 8.000
Usta Üye Gerekli Puan: 16.000
Emektar Üye Gerekli Puan: 48.000
VIP Gerekli Puan: 240.000
(Güncellenmiştir)
Kullanıcı Grubu ve Derece İsimlerinde Yapılan Değişiklikten Ötürü Rütbelerdeki Sıralama Değişmiştir. Artık Acemi < Usta < Emektar < VIP Şeklinde Bir Sıralama Olacaktır. Büyük Oranda Birkaç Ay Önceki Sisteme Dönülmüştür.
Örneğin önceden Rütbesi Emektar Üye Olan Arkadaşlar Usta Üye Olduysa Şaşırmasın. Hesaplarda Bir Değişiklik Olmamıştır, Sistemsel Bir Değişiklik Olmuştur.
Tüm Rütbelerdeki Yetkilendirmelerde Değişikliğe Gidilmiştir. Bundan Sonra Böyle Devam Edilecektir.
-
Anlık çekim Hasan dağı -Aksaray
Model paylaşımında kutup'uda ekleyerek paylaşabilirmiyiz.
Model sayfasından da belirtebilirsiniz paylaşan üyemize oradan yorumlama da yapabilirsiniz
-
Galatasaray 3-0 Marsilya
-