Bu uygulamaya göre konumuma kar yağıyor ??
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Abi yağış gelmedi o tarafa daha şuan konumunda müthiş yağmur var maşallah
-
Radar dolmaya başladı
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Son radar görüntüsü yağışlar Ankara ya ilerliyor bir iki saate başlar
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Tamam ağlama işi bende, sen işareti ver yeter
Az kaldı abi az

-
Ben metre hazırlayın mı?=D bide silahı yağlayıp bekleyim
Yok abi sen hiç bişe hazırlama senle daha ağlama seansı yapacagimiz günler var :D
-
Merhaba arkadaşlar bu gün bölgemizde sadace batı tarafımızı etkileyecek bı yağış cephesi olacak Eskişehir Konya ve Ankara arasında bölgesel yağışlar olacak ne yazikki yağışın cinsi yağmur gibi ara ara buradan radar görüntüsü atacağım
The content cannot be displayed because it is no longer available. sonrası durgun günlere devam Ocak ayının 5-6 si gibi hareketlenme başlıyor netlesince hep beraber buradan yine takip ederiz .
hayırlı haftalar olsun herkese
-
Gece degilde gunduz olsa keşke
Yagsinda gece gündüz farketmez Salih

-
Cok daraldim 10 ocakda her yer bembeyaz olacak o kadar herkesi ateş ? etmeye çağırıyorum yeter ölü toprağını atalım artık

-
Trakya ortalamaları baya düşmüş bu güzel haber
-
ozlenen günler yakın arkadaşlar

-
Mac böyle biterse GS lider o zaman
-
Konusuz adam eline emeğine sağlık dediğiniz gibi ayın 8-10 una kadar pek bişe yok yılbaşına kar siz gireceğiz ama model takibi zevkli hale gelir o günlerde inşallah
-
Allah senden razı olsun Mehmet Akif Ersoy
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Geçmiş olsun Elazığ