Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
1 Aralık iç kesimlere kar vermiş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sinan başkanım bunlar 12 z yanlış olmuş
-
Diyagram baya bozmuş aralıkta sonda sıcaklık yükselişi var gene 15-20 yi görücez ne zaman düzelicez ya[attach='37549','none','fal
[media]
[/media]Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Tüm öğretmen ve öğretmen adaylarının öğretmenler günü kutlu olsun
-
Toplam yağış ve kar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
1 için ortalama düşüş te
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Angora burda yağmur yağıyor şu an
Burda da akşamdan belli yağıyor özlemişiz böyle havaları
-
Ankara’ya 24 saat aralıksız yağmur verdi
-
Bugün yağışlar beklenildiği kadar etkili değil sanki ya da yağışım etkin kısmına girmedik, biri beni aydınlatabilir mi ?
Etkin kısmı akşam olacak
-
GFS Afrika’yı illa verecem diyor neyse ver ver kışında soğukları alacağız ama haberin olsun malum kışa daha 29 gün dalan var resmî olarak 😀
Ben Afrika sıcağı göremedim
-
Ülkecek batıyoruz geçmiş olsun
-
Yokmu gfs takip edecek ademoğlu
-
Ay sonu tüm yurtta yoğun kar yağışları olacak 😂