İyi giderdi vallaha
YouTube aç da izleyelim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİyi giderdi vallaha
YouTube aç da izleyelim
Valla oradan bı canlı yayın ne iyi gider ya
O değilde bugün döktüm içimi iyi ağladım sayfanın hakkını verdim gibime geliyor
:'D
Süpersin abi sen 1500 metrede agliyosan bizim konusnamiza gerek bile yok
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Hay maşallah
Beni de aranıza alın.
Nerdesiniz hocam sinerjiniz bize Yeter
AUDİ yi bilmem de 2014 polo var ben de 2014 model olmasına rağmen araçta aynalar otomatik değil ve park sensörü bile araçta yoktur.
Paket olarak boş olanıdır ona baktın mı abi
belediyemiz önlem de almış
Hocam benzin donmaz mazot donar Sarp Özdoğan hatta bazı minibüsçüler kışın mazota biraz benzin atarlar
İnternette , twitter'da görüyorum . Bu maçta hakem fener lehine bazı kararlar vermiştir kabulüm.Gustavo'nun pozisyonu vs. Fakat keşke bu kararlara gelen tepkiler sadece fener lehine olunca değil , fener aleyhine olunca da gelse. Geçen haftalarda 'hakemler de insan onlar da hata yapabilirler' diye açıklama yapanlar , bugün kendi maçları bile olamamasına rağmen 'futbolun kara gecesi' diye açıklama yapıyorlar. Ülkenin geldiği futbol seviyesi bu işte.Bu yazdıklarım bu sitedeki yorumlar için değildir yanlış anlaşılmasın.
O dediğin açıklamayı geçen sene GS haric bütün takımlar altını imzalayarak yayınladılar
Ukmo biraz yağış vermiş sadace
Ecm yarın ki yağış dağları aşamaz demiş ?
Samet bu gece eve girmez orda yatar:D