kalbimi bıraktım 30. Senaryo
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-

Uzun vadede ortalama sifirda
-
Bugün saat 21.00 da Darıca Gençlerbirliği ile ZTK maçı var. A spor'da yayımlanacak.
İnşallah ZTK Şampiyonu Çaykur Rizespor
Cok isterim Anadolu kulübünün olması inşallah alırsınız kupayı
-
Bugün saat 21.00 da Darıca Gençlerbirliği ile ZTK maçı var. A spor'da yayımlanacak.
İnşallah ZTK Şampiyonu Çaykur Rizespor
Teşekkür ederim kardeşim
-
Gs maçı var mı Muhammed Ali varsa hangi kanal ve saat sana zahmet soykeyebilirmisin
-
Su radarda bide sıcaklık uygun olacaktı mis gibi olur du valla
-
Burası daha iyi olmuş kaybolmaz hemde
-
Hayırlı olsun kardeşim rabbim tuttursun inşallah tahminini
-
estagfirullah kardesim sahsi tahmin yapabilecek kadar bilgiye sahip deilim kimseyi bir beklenti icine sokmak istemem.anlik radar takibi ve onumuzdeki bir haftalik tahminleri gun gun model guncellemelerini takip etmeyi seviyorum gozlemlerimi modellerle destekleyip paylasim yapmak isterim.
Her zaman beklerim yorumlarını gardasim beraber güzel radarlar takip edeceğimiz günler yakındır
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
verilere bakarak tahmin yazisinda bulundum ben her ne kadarda resim paylasmasamda bundan sonra paylasirim.burda daha cok yeniyim.havaya ilgim cok eskilere dayanir ama model bakma yorumlamayi yaklasik bir senedir yapmaya basladim.baktim konu biraz sessiz kalmis konu canlansin angaranin bebeleri olarak senlendirelim buralari istedim.
iyi yapmışsın gardasim Kendi bolgemizle ilgili anlık durum veya modele göre yorum yapabilirsin ama tahmin yapmak istiyorsan üyelerin şahsi tahminler bloğu dan yapabilirsin burada olmandan memnunun bir iki haftadır tek takiliyodum bende birde Yerguney abi var zamanla kalabaliklasiriz inşallah burada
-
Diyagram yetmez mi kardeşim
tahmin yayınlamak istiyorsanız üyelerin şahsi tahminler bloğu var ordan yayinlayabilirsiniz
-
Ankara, 2021'de kar alır en erken.
Bide verisiz tahmin yapmayalım bu iş zan ile olmaz
-
Ankara, 2021'de kar alır en erken.
2021 pek bişe kalmadı zaten olsun biz sabırlı insanlarız ne gelirse Rabbimden ondan iyi bilecek yoktur

-
guncel diyagram modellerin kafası karışık 23 sistemi ve ay sonu sistemleri için birde 19 sabah saatlerinde serpinti de olsa kar ihtimali var

-
arkadaşlar bugün bölgemizde bir çok ilimiz yağmur aldı yağışlar bu gece ve yarın da ara ara bölgesel devam edecek yarın dan sonra yüksek basınç etkisine gireceğiz sisli puslu günler bizi bekliyor sonrası kar olur inşallahThe content cannot be displayed because it is no longer available. Çarşamba sabahına kadarki toplam yağışlar
İcon eu
The content cannot be displayed because it is no longer available. En çok güvendiğim Euro 4
The content cannot be displayed because it is no longer available.