Twitter daki Ahmet Uçar var o yeni paylaşmış mgm de çalışan
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Avrupa Tahmin Merkezinin verilerine göre 2021 yılının ilk üç ayında Türkiye'de Hava sıcaklıklarının normallerinin 1-2 derece üzerinde,yağışların ise Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da normallerinin biraz altında ülkemizin diğer kesimlerinde ise normalleri civarında olacağı öngörülüyor. https://t.co/qqfYRfuvMfa
Alıntıdır Ahmet Uçar
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Bölgemizde güzel yağışlar oluyor bereket yağıyor maşallah
-
2016 aralık gibi bir şey alsak ay sonunda içimin yağları eriyecek de olmuyor işte
Nasip bakalım bu sene geç baslicaz gibi görünüyor inşallah geç te bitiririz biz iç kesimler olarak daha şanslıyız en azından her yıl sistem ve ya sistemler görüyoruz küçük ve büyük kıyı iller ne yapsın
-
Hoş buldum teşekkür ederim dediğiniz gibi konum bilgilerimi doldurdum elimden geldiğince aktif olmaya çalışacağım
inşallah şimdi model sayfasına geçelim bakalım sistemlerimiz ne alemde
-
Angora hocam. İç Anadolu Sorumlusu olduğunuz için tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum.
Teşekkür ederim hocam
-
Ay sonunda yağış olarak akdeniz kökenli karlı güzel bi sistem gelirse hem şehrim hen de bölgemiz gayet iyi faydalanır
Öncelikle hoş geldiniz profilinize konum bilgileri koyarsanız daha çok yardımcı olabiliriz
İnşallah dediğiniz olur hepimiz bekliyoruz

-
Hoş geldiniz hayırlı olsun tüm
ailesine -

Bölgemizdeki bazı illerin diyagrami ay sonu sistemi güzel işaretler var inşallah hep beraber göreceğiz
-
Arkadaşlar merhaba bundan sonra iç Anadolu Bölgesi sorumlusu olarak devam edeceğim buradan hem Ankara hemde iç Anadolu'daki şehirlerimizin analizini gelecek ve gelen sistemlerin analizini hep beraber yapacağız
-

Gemi takip ediyorum kaç gündür güzel denemeler yapıyor
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Güncel
-
Bu sefer gol Ankara ya kar gelir mi sorumlum?
Takip ediyoruz abi bu günlerde gözükmüyor ama 20 sonrası sinyaller iyi yönde hep beraber takip ediyoruz
Not kar geliyor demeyi dört gözle bekliyorum
-

İşaretler artıyor
-
Valla beni ilgilendirmez gitsin abi yerine Ersun yanal gelir o olmazsa Aykut kocaman gelir kısır döngü