Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kar başladı Afyon Anitkaya da
Hayırlı olsun dayıcım
-
İcon yağışları artırmış 5 mm yağış var
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Alçak kesimler için de baya bir umut var bir de şu radar bozuk olmasaydı daha iyi olacakta neyse şuan aşırı rüzgar var ama hava komple kapalı belli potansiyeli var bakalım
Alçak kesimler başlangıçta sulu kar olabilir ama tatmin etmez o yüzden pek umursamıyorum dediğim gibi asıl gözüm şubat başında şöyle -2 derece de yağan karın tadı farklı oluyor
-
Dikmen Çaldağ tepesi 1350 rakım hava aşırı soğudu az önce hafif attı ama galiba 2 saat sonra falan başlar diye umut ediyorum ❄❄❄
Direk kar olarak başlar kardeşim şanslı yerlerdesin foto bekleriz alçak kesimlerde 2-4 şubatı bekliyeceğiz ya efsane ya kestane olacak potansiyeli var
-
1100 rakıma inermi kar havada olsa bile görmek isterim
En şanslı yer diyebilirim örtü bile oluşabilir
-
Bu sefer olacak gibi inşallah Döngü kırılıyor özellikle 2-4 şubattan ümitliyim ab rotası çok önemli
-
Günaydın arkadaşlar
Günaydın abi karın kokusunu aldın herhalde bu hafta sonu kar geliyor senin oralara
-
Oraya da yağmıyor diyorum kuresel isinma var iste
Bu dediğin doğru valla Salih ben Ankara’da daha hava da bile kar görmedim
-
Ula daha 3 gün sonrayı çözemiyor adam şubat ikinci haftayı soruyor ama sana ipucu vereyim Sinan başkanın konuları takip et Ocak konusu tam isabet tutturdu (6 Ocak hariç) şubattaki sistemi tutturursa şahane olur
-
Hocam Eskişehir olarak bu hafta havada olsada kar gorebilirmiyiz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İlk sistemde biraz zor hocam ay başındaki sisteme bakacağız eğer azot yayılmaz ise güzel bir siklon rotası ile güzel kar alabiliriz
-
Şu lanet süreç cuma günü bitiyor inşallah en azından kısa süreliğine 8-10 mm yağış var
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
şubat başı ssw var mı öyle görünüyor modellerde ve bu ssw bize yarayıp şubat 2. Hafta sistem indirir mi
Kabirde bile böyle ahiret soruları sormazlar
-
Bu kıştan pek umudum yok benim 2024 bakacağız artık
-
İsveç’teki yapılan şerefsizliği kınıyorum yüce rabbime havale ediyorum