Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Herkese merhaba arkadaşlar
Kış mevsimi yaklaşırken yerimizi alalım yavaştan yeni aya yağışla başlayacağız 1-2 gün yağışlı havalardan sonra bir hafta kadar pastırma yazı sıcakları olacak devamında asıl aksiyonlar başlayacak uykusuz geceler bizleri bekliyor
-
Gfs sabah 300 saatlerde sert bir sistem indirdi takib edelim bakim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ankara boşluğu can sıkıyor 😒ama yinede yağışlı harita sevindiriyor 😎 Sahutt
-
Güneydoğu istediği yağışlara kavuşacak gibi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Vade uzun ama takibe değer gibi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yasin71 doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere kardeşim
-
Herkese günaydın iyi haftalar 🙂
-
Ben bu radar görüntülerine bı anlam veremedim şu an üzerimde bulutlar var radarda görünmüyor, halüsinasyon mu görüyorum kar beklerken
yağmur bulutları değildir abi ondan radarda gözükmez
-
Haydi bismillah diyelim Sarp Özdoğan hocam şöyle kirimizi pasımızı bir al 😊
-
Bol yağışlı demesi çok güzel Balkanlar’dan gelen soğuklada çakışırsa bol bol kar demek oda barajlara çiftçilere ve tüm ülkemize ilaç gibi olacaktır hayırlı olsun diyelim
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Son radar görüntüsüne göre Ankara’ya yağış yaklaşıyor konumumda şimşekler çakıyor bereketli olsun inşallah
Herkese günaydın hayırlı cumalar