işletme
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
uzman
Anarşi
-
-
samsun gel artık br kralım kaç sene play off a kaldı gelemedi
Bizde aynı kaderdeyiz
-
Semih Ö. bide 1.lig puan durumu alalım ?
-
Nefret ediyorum şu an ve konuyu kapatıyorum
Takılma kardesim ben bile yaşadığım yerden puan alamadım ??
-
ads inşallah bu sezon şeytanın bacağını kıracak süper lig hasretimiz bitecek
Raydan çıktık geliyuruk...
-
Toca_Tr23 doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah
-
En yüksek 20.04
En düşük 12.6
-
Bu sisteme geçilse bile yeni sezonda geçilmeli çünkü geçen haftalarda alınan puanlar ile yeni format ta alınacak puanlar adaletsizlik oluşturur
Yeni konsept ile ilgili ise pek beğenmedim sınırlama getirilmesi hoş durmuyor salı günü işi olan giremez mesela veya o gün unuttu mu bir hafta boş geçer yarışmada geri kalabilir bunlar şahsi düşüncem
-
Yine model sonu sıcak atak verdi
Normal artık yaz geloo
-
Covid19 test sonucum pozitif çıktı. Virüs akciğerlerime inmiş vaziyette. Büyük bir ihtimalle yatışım gerçekleşecek. Burada kırdığım, üzdüğüm arkadaşlarım var ise hakkını helal etsin. Benden yana helal olsun. Sağlığınıza dikkat edin bunun şakası yok. Allaha emanet olun! görüşmek üzere inşallah
Geçmiş olsun abi inşallah eskisinden daha da iyi olarak çıkacaksın rabbimin izniyle ??
-
Ramazan ayı tüm inanlara hayırlı olsun tutacagimiz oruçları Rabbimiz kabul buyursun inşallah bu vesile ile şu başımızdaki pandemi belasinin altında son. Ramazanimiz olur inşallah ???
-
Oraj mevsimi başlıyor yavaştan
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sabahtan beri bu şekilde radar da damla yağış düşmedi nem den dolayı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Anlık piskolojim ???
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.