Mgm güncel
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Eline sağlık kardeşim Sahutt
-
Zıp zıp gene formunda 🤷♂️😃 Odesay
-
Elazığ’da deprem olmuş inşallah can ve mal kaybı yoktur o bölgede yaşayan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz
-
Doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu yıllara Saadet
-
Cuma gecesi bir Ankara yolculuğum olabilir. 3 günlük. Durum nedir Yasin71 hocam? Nasıl bir durumla karşılarım acaba?
Gündüzleri güneşli güzel geceleri de ayazlı soğuk olur pek aksiyon yok yani
-
Cümleden Hayırlı Geceler,bu arada yeniyim.Kısacık bir bilgi paylaşayım,3 Şubat'ı takip edin.Efsane ötesi bir sistem görülüyor
Hoş geldiniz meteo_laz sistem tahmininiz veri kaynak lımı yoksa hissiyat mı
Eğer veri kaynaklı ise verilerle birlikte aşağıdaki linke tahmininizi tıklayarak yapabilirsiniz
The content cannot be displayed because it is no longer available. Değilse aşağıdaki linke tıklayarak verisiz tahmin yapabilirsiniz
The content cannot be displayed because it is no longer available. Tekrardan iyi forumlar
-
Ankara tarihinin en kötü kışı diyebilir miyiz hocam
Kış başlangıcı diyebiliriz çünkü kış bitmedi daha. Belki bundan sonraki süreçte güzel geçebilir
-
Biraz geç oldu ama güç olmucak inşallah

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
25 inden önce bişey yok koskoca Ocak boş geçti hayırlısı
-
Selamünaleyküm Hayırlı Sabahlar
Aleyküm selam hayırlı sabahlar herkese
-
Arkadaşlar! Cok üzgünüm ki şubat ayında kaybettik:( morelim cok bozuk ...
Hangi veri ye göre açıklarsan bizde bilelim
-
İş güç yoğunluğundan pek bakamadım ama yağmur olarak fena sayılmaz kar için şartlar 11-12 si için pek uygun değil 14 15 gibi biraz daha uygun oluyor yağsa bile su oranı bol kar olur gibi doğuda ki yüksek basınç izin vermiyor ab ülkeye girmesine hayırlısı bakalım şuan şahsen ben yağış cinsi ayırt etmiyorum ne yağsa çok şükür diyeceğim
-
Şimdiden uyarıyı geçelim maç sonu lütfen sadace fikirlerinizi beyan edin karşı takıma veya taraftarlara hakaret etmeyelim
-
Ömer doğum günün kutlu olsun kardeşim nice mutlu yıllara