Angora pardon tutturmuşsun hatta tabloda da puanın verilmiş zaten =D
Neyse düzeldi hata teşekkür ederim ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAngora pardon tutturmuşsun hatta tabloda da puanın verilmiş zaten =D
Neyse düzeldi hata teşekkür ederim ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Reis düşüğü tutturdum ama 0.2 ile bı daha bak istersen
CAN ben bu hafta puan alamadım mi yoksa sadace haftalık puanlar mi bunlar kafam karıştı yav
En yüksek 16
En düşük 5.7
Alınacak bir durum yok reis pek bakamadım son durumlara bende sizin gibi takılıyorum bu aralar ?
Güncel
Düşük tamam da yüksek yine tirtladik ?
Sahutt kardesim çok geçmiş olsun rabbim şafi ismiyle bu mübarek gece hürmetine acil şifalar ihsan eylesin inşallah ??
Hayırlı kandiller
Hayırlı geceler arkadaşlar
Valla abi iki gündür güzel yağış gördük çok şükür tam kış bitiyor dedik umudumuzu kestik derken,Mart kapıdan baktırdı ??
Aynen çok güzel oldu gerçekten 4 gün üste üste kar yağdı bu bile kışın olmadı normalde ya bir günlük yada yarım günlük olurdu bu sefer çok güzel oldu çok şükür
Birde sizin oralarda varmı kamera felan belediyenin izleyebilecegimiz ?
Angora komşu orda nasıl havalar ?
Tursil Matik Yağış var saatlerdir kendine hayrı yok ? konumunda ama merkezde az da olsa yağış var hele kuzey tarafları çok güzel yagiş aldı sana da hayırlı olsun komşu ?
evet bolu kameradan görüyorum güzel yağıyor
bolu kamera linki varmı ben bulamadım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Sinan hocam sizin asi ve mavi sistemi hakkında yorum yapmışım herhalde :bıktım: :D